USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Романюк подякував усім, хто допомагає рятувати місто від снігу

18 Грудня 2012 11:47
Луцький міський голова дякує підприємцям та лучанам, які допомагають розчищати місто від снігу.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради.

Приватний бізнес активно долучився до розчистки міста від снігу, ‒ зазначають у Луцькраді.

Зокрема, Ігор Єремеєв – народний депутат України надав 2000 літрів солярки для очисної техніки, Сергій Ковальчук – генеральний директор корпорації «Укрпетроль» ‒ 1000 літрів. ПП «Айслаг» (директор Микола Бакай) надає в необмеженій кількості пальне для снігоочисної техніки в кредит.

Також бізнесмени виділили техніку для очистки вулиць від снігу. Ігор Чорнуха – керівник ТзОВ «Луцькспецбуд» надає по чотири одиниці в день, дві одиниці – ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс» (голова наглядової ради Юрій Ольховий), два бульдозери – підприємець Степан Москвич. Щодня одну одиницю техніки, а з сьогоднішнього дня ‒ дві надає Олег Когаєвський (ТзОВ «Луцьктехнобуд»), ПП «Шлях» та ПП «Серпантина» (Борис Амаджаєв) ‒ по одному грейдеру, приватний підприємець Микола Сметана та Євген Дудка (директор «Волинь-зерно-продукт»)– самоскиди та погружчик.
Тож Луцький міський голова Микола Романюк висловлює подяку підприємцям за надану допомогу та лучанам, які власними силами розчищають місто від снігу.
Проте не всі підприємці долучилися до порятунку міста і очистили від снігу зупинки громадського транспорту.

Так, Микола Романюк розповів, що вчора було обстежено стан зупинок громадського транспорту на вулицях Богдана Хмельницького, Ковельській, Львівській, проспекті Волі, вулицях Рівненській, Відродження, проспектах Молоді та частині Соборності.
Станом на 18:00 не розчистили територію посадочних площадок на зупинках з торговими павільйонами на вулиці Богдана Хмельницького, 24, зупинка «Міська Рада» (підприємець Коренюк Олександр Микитович), Перемоги, 13, зупинка «Школа №5» та зупинка Волі, 47 «Станція переливання крові» (підприємець Крамаревич Валерій Павлович), Рівненська, 48, зупинка ВАТ «Луцьке АТП 10754» (підприємець Якимчук Павло Петрович). Обстеження продовжується й сьогодні.

Нагадаємо, що у неділю, 16 грудня, у зв’язку зі складними погодними умовами, Луцький міський голова Микола Романюк звернувся до суб’єктів господарювання з проханням допомогти розчистити місто від снігу навколо приміщень, що їм належать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
дідо Показати IP 18 Грудня 2012 12:18
Не на підприємців треба чекати, а міські чиновники самі мають вирішувати ці проблеми. На Меморіал,квартири на Рівненській,залізничний вокзал гроші є, а на очистку доріг нема.
Чеширский Кот до дідо Показати IP 18 Грудня 2012 12:49
Ладно, с мемориалом, Ровенской, вокзалом. Это лицо города и людские нужды. А сколько денег тратиться на всякую фигню типа салютов, фейерверков, фестивалей, обменов опытом итд итп? Лучше б каждый год по две снегоуборочных машины покупали. :)))))
дідо Показати IP 18 Грудня 2012 13:01
Вокзал за 30 мільйонів, а вулиці не прибрані,світлофорів нема,прибудинкові території в ямах. Це лице міста? Совок продовжується,будуємо космічні кораблі ...в онучах.
Українець Показати IP 18 Грудня 2012 13:45
Кожного року надіються на малосніжну і відносно теплу зиму,а тут природа показала Кубіцькому,що буде коли сидіти і в носі колупатися.
дідо Показати IP 18 Грудня 2012 14:07
Зарано Клімчук нагородив Кубіцького.
дпз Показати IP 18 Грудня 2012 15:03
а коли почистять тротуари - на завод ДПЗ люди ідуть по дорозі строєм і що ніхто не розуміє чи не бачить. А може до роботи вже треба перелітати чи зовсім не йти.
Дима Коляденко Показати IP 18 Грудня 2012 15:38
А когда будут чистить дворы на Киевской площади?
Дімі Коляденку Показати IP 18 Грудня 2012 16:02
двори можна почистити і самим. ручки, ніжки не вихитаються. хто чистить сніг біля приватних будинків? самі мешканці. а на Київській площі, я думаю, квартири давно приватизовані
Дима Коляденко правий до Дімі Коляденку Показати IP 18 Грудня 2012 21:10
у приватному секторі за прибирання подвір*я гроші не деруть, а квартплата дай Боже заробити, на київській взагалі абсурд, опалення гріє так що у квартирі постійно відкриті двері на засклений балкон, та форточки не закриваються... дебіли неліковані
Гарт Показати IP 18 Грудня 2012 16:28
У моїм підїзді живуть переважно старенькі люди та двоє інвалідів, та ще 6 осіб працездатного віку, які цілий день на роботі. Усі справно платять жеку за утримання будинку, втому числі за пибирання снігу і посипанння доріжок. Як і коли жильцям самим розчистити підхід до дому, коли снігу засипало по коліна, так що хіба трактору під силу відгорнути його? При цьому наш 3 жек видно з вікна і дуже добре проглядається уся його "робота", починаючи з минулої пятниці.
Дима Коляденко Показати IP 18 Грудня 2012 17:07
Гроші за утримання прибудинкових територій усі мешканці квартир платять. А в приватних будинках не платять, так що закрий свою "мартишку".
малый макс Показати IP 18 Грудня 2012 19:55
луче хай на вулиці нас чістят
Лучанка Показати IP 18 Грудня 2012 21:07
Може нам ще їм вклонитися за це???
Саша Показати IP 18 Грудня 2012 22:52
Дудкіну машину і маніту бачив біля податкової,найбільш мабуть засипало......
Виборец Показати IP 18 Грудня 2012 23:15
А що ж Палиця, міг би допомогти також місту в скрутну годину.
андрiй76 Показати IP 19 Грудня 2012 01:40
М-да...рекламу підприємцям ми вміємо робити за подачку в1000л.пального,а от виконувати свої професійні обовязки якось не дуже...АУ міська рада за снігом не видно вашої роботи.А може затвердити на черговій сесії"суботники"-як це було за Союзу;зігнати все працездатне населення де найбільше снігу,роздати лопати і "вперед за родіну",добровільно-примусово...Хіба не ідея?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus