USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Скільки ТГ на Волині витратить на очищення вулиць від снігу

23 Лютого 2021 22:12
Протягом зимового періоду 2021 року в Іваничівській ОТГ на очищення доріг та тротуарів від снігу витратять понад 170 тисяч гривень.

Торги для пошуку виконавця робіт оголосила Іваничівська селищна рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 26 лютого 2021 року. Очікувана вартість робіт - 178 930 гривень.

Ідеться про очищення доріг та вулиць звід снігу механізованим способом, трактором МТЗ-85 з відвалом та щіткою, очищення тротуарів від снігу механізованим способом, трактором Т-25 з відвалом та щіткою. А також посипання доріг, вулиць та тротуарів піщано-соляною сумішшю вручну.

Ці послуги мають надаватися у населених пунктах Іваничівської ОТГ (селище Іваничі, села Долинка, Романівка, Мишів, Древині, Іванівка, Лугове, Соснина, Менчичі).

Очищення вулиць переможець торгів повинен здійснювати в робочі, святкові та вихідні дні. До робіт він має приступати не пізніше, ніж через годину з початку погіршення метеорологічних умов (снігопад, ожеледиця). У випадку нічного снігопаду, ожеледиці послуги повинні розпочинатися не пізніше 05.00. У випадку тривалого або цілодобового снігопаду, ожеледиці прибирання, очистка та посипання вулиць має проводитися повторно, навіть декілька разів.

Піщано-соляну суміш, заправку, технічне обслуговування, ремонт техніки має здійснювати переможець торгів.

Нагадаємо, на утримання доріг у зимовий період у Маневичах цього року витратять до 200 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus