USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Романюк розбереться у молодіжному скандалі

21 Грудня 2011 11:55
Молодіжні організації Луцька протестують проти призначення Леоніда Лаби - сина депутата міськради із фракції ПР Леоніда Лаби на посаду начальника відділу сім’ї та молоді Луцької міської ради.
Депутат Павло Данильчук під час засідання сесії Луцької міської ради 21 грудня озвучив запит, в якому стверджує, що Лаба не відповідає вимогам до посади, на яку виграв конкурс.
Іншим кандидатом на цю посаду була Оксана Лойко – регіональний представник всеукраїнського Благодійного фонду «Від серця до серця», а також член Центру ефективної комунікації. Водночас вона очолює молодіжну організацію «Фронту Змін». Нагадаємо, до партії Яценюка віднедавна долучився і Павло Данильчук.
Нещодавно створене об’єднання молодіжних організацій Луцька «Молодіжна платформа» виступає проти такого призначення.
На думку громадських активістів, це рішення є політичним і не відкидають непрозорих схем.
«Вважаємо його нелегітимним і будемо опротестовувати його всіма законними способами», – пишуть громадські активісти у зверненні до Луцького міського голови Миколи Романюка.
Вони наголошують, що Лаба ніколи не працював у молодіжному секторі тому, на їхню думку, не є компетентним.
«Ми переконані, що на цю посаду повинен бути призначений «вихідець» із молодіжного середовища, який показав реальну роботу у вирішенні проблем молоді та викликає довіру. В такому випадку буде забезпечена робота молодіжного сектору і співпраця між молодіжними організаціями», – йдеться у тексті звернення.
Тож молодіжні лідери вимагають провести новий конкурс на заміщення посади начальника відділу у справах сім'ї та молоді муніципалітету.
Своєю чергою, Луцький міський голова Микола Романюк відповів, що, відповідно до регламенту, відповідь на депутатський запит дасть наприкінці засідання сесії.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Михайло Показати IP 21 Грудня 2011 12:49
Як так що Романюк відразу не може відповісти на питання? То у Міській раді так проходять конкурси? Ну да, хто б сумнівався. А відділ кадрів як приймає документи, які не відповідають займаній посаді
Є Показати IP 21 Грудня 2011 14:17
Вже коментував, повторюсь! Спочатку з-пів року спецалістом відділу, потім хоч з-пів року головним чи провідним спеціалістом, хоч рік заступником начальника відділу!!! ПОТІМ ПРО ЩОСЬ МОЖНА ГОВОРИТИ!!!
Александр Показати IP 21 Грудня 2011 14:35
Да расформируйте Вы этот отдел, Николай Ярославович! Зачем молодежь развращать, итак эти молодежные организации сплошной пи...ж разводят, буквы "ЕС" выстраивают "живыми телами" и флеш-мобы а-ля "хотим в Европу, в жопу СССР". Так пусть работают и зарабатывают! Бутылки и макулатуру сдают, на капиталистических стройках работают, Снегурочками и Дедами Морозами:))
Агов Показати IP 21 Грудня 2011 14:39
Наскільки деякі дописувачі банальні у своїх прагненнях донести свою справедливість... От ніхто не пише про те, що потрібно змінити функції цього відділа, визначити пріорітети у його діяльності... Тільки, що Лабу треба змінити на Лойко, бо так хочуть молодіжні організації?!?! Шановні, там що той Лаба шо та Лойко... нікчеми та пристосуванці... так само як і більшість молодіжних громадських організацій міста))))) Тому це все л...но...
Ткачук Захар до Агов Показати IP 21 Грудня 2011 15:21
Незнаю хто хоче змінити одного на іншу, проте ті що підписались під даним зверненням жодного слова про це не сказали. Ми протестуємо не проти Лаби, ми протестуємо проти такого рішення!! Це важливо.
Кадри Показати IP 21 Грудня 2011 15:05
А що Лойко така розумна? То чому конкурс не виграла, а "копаються" в документах Лаби?
Ткачук Захар Показати IP 21 Грудня 2011 15:10
Поки що ми добились переговорів)
Володимир Показати IP 21 Грудня 2011 15:33
Якщо та Лойко така розумна, то чому конкурс не виграла? Вона взагалі -отстой
з преси Показати IP 21 Грудня 2011 15:47
Міняти треба не Лабу, а систему відбору на державну службу. Вона гнила до кісток. Чи Лаба, чи Лойко - це той же Іван, лише один в шапці, а інший - без шапки. На зарплатню 1500 гривень без елементарних перспектив на професійний ріст можуть прийти лише божевільний чи продавець цвяхів і туалетного паперу з Завокзального ринку. І ще Лаба і Лойко. Для цього треба зарплату, і в списках претендентів зявляться десятки достойних людей. І не обовязково з п’яти нулями, і не так вже й суттєво, яка цифра перед тими нулями. А ще справа в честі - як тут себе поведе Лаба і як Лойко - після такого кіпішу. Чи не буде їм соромно всістись в це крісло? Мова йде про честь, хоча, як писав Хемінгуей, поняття честі є "і в кишенькового злодія, і в портової проститутки", але у кожного своє.
Орфограф Показати IP 21 Грудня 2011 16:00
Спочатку в зверненні помилку виправіть (мер у нас ЯРОСЛАВОВИЧ!!!) Запамятайте раз і назавжди!!! А потім пхайте свій ніс туди куди Вам не треба пхать, БУДЕ ЯК Є!!!
Сергій Лущук Показати IP 21 Грудня 2011 16:20
Захара в начальники треба!!!!
Іван Показати IP 21 Грудня 2011 16:50
Романюк - просто "портрет мера Луцька", а реально всім заправляє Кравчук, він же й Лабу на посаду просуває. Так що навряд чи шось світить протестувальникам
Ілля Показати IP 21 Грудня 2011 16:52
Помилка - це технічна . А в міській раді помилки роблять не такі!!!!!! А комісія на чолі з Кравчуком для чого????? Позор такій комісії. А ще на конкурсах комісія не присутня..А Микола нічого не знає?????
Вася Показати IP 21 Грудня 2011 17:08
Я за справедливість!!! НЕхай хоч молодь візьметься за нашу мерію! А то там вже геть нема прав простим людям, а все папині і мамочкині синочки і дочки
читач Показати IP 21 Грудня 2011 17:30
Підписанти праві на 101%! З якої табакерки вискочив цей лаба? Та й прізвище таке - асоціюється з Цукерманом Айзиком Лейбовичем. Миколо Ярославовичу, а може не треба?
Роман Показати IP 21 Грудня 2011 23:25
Так по перше попрошу Оксану не ображати! А по друге якшо вам подобається жити вашим буденним життям, не знати шо є відділ сім*ї та молоді то ідіть і збірайте мукулатуру як виразилась людина вище!! І не заважайте людям які дійсно хочуть щось змінити! І замітьте роблять це з власного бажання для вашої користі!
Розумна Показати IP 21 Грудня 2011 23:48
Романюк несправделивий

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus