USD 40.00 40.50
  • USD 40.00 40.50
  • EUR 40.30 40.60
  • PLN 10.00 10.25

У Луцьку створили «Молодіжну платформу». ФОТО

28 Листопада 2011 19:46
Молодіжні лідери Луцька об’єднали свої зусилля для створення кращого простору та платформи діяльності для молоді міста.

28 листопада громадські організації уклали договір про створення добровільного союзу молодіжних громадських організацій Луцька – «Молодіжної Платформи».

Ініціатор об’єднання - голова громадської організації «Українська народна молодь» Захар Ткачук. Він розповів, що ідея створення молодіжного союзу з’явилася давно. «Ми вважаємо, що така співпраця буде набагато ефективніша, ніж поодинока робота. Варто відновлювати потужний молодіжний рух у країні, консолідувати молодь», - зазначає громадський лідер.

Голова громадської організації «Квартира FM» Іванна Мартинів вважає, що, працюючи у команді, можна уникнути багатьох труднощів. «Зважаючи на власний досвід, багато несприятливих обставин можна вирішити спільними зусиллями», - переконує Мартинів.

Активісти запевняють, що уже мають чимало ідей для реалізації. Яка з них втілиться у життя першою – поки невідомо.

Всього до «Молодіжної платформи» наразі увійшли п’ять молодіжних громадських організацій. Це - «Фундація регіональних ініціатив», «Студентська ініціатива», «Українська Народна Молодь», «Квартира FM» та «Творча майстерня «Гармидер».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Наталія Бондар Показати IP 28 Листопада 2011 20:18
успіхів вам, Іванно!
Олексій Сидорченко Показати IP 29 Листопада 2011 08:14
можливо молоді люди не в курсі про такі організації, які вже існували на Волині. років 10 тому в Луцьку створили обєднання громадських організацій Наша справа, його очолював Володимир Бондар, Владислав Стемковський, після кількох років існування , це обєднання розкололось і частина організацій з нього вийшла і утворила Волинський обласний комітет молодіжних організацій (ВОКМО) очолив його Олександр Гіль. Як показала історія такі обєднання створюються задля задоволення людських амбіцій, яким мало бути керівниками МГО, а хочеться ще очолювати обєднанням МГО. Знаючи український менталітет булаву хлопці не поділять... ПС: можливо я старий-)), але з тих організацій,які підписались, чув лише про Квартиру ФМ і Гармидер ( як театр)
люмила Показати IP 29 Листопада 2011 08:29
Детский лепет.
Є Показати IP 29 Листопада 2011 09:01
Поросята підросли і починають лізти до більшого корита. Але не все так просто. Там є Гузь. Але і він лізе до більшого корита.
Ігор Показати IP 29 Листопада 2011 09:34
Олексій Сидорченко і Людмила + 100500.
*** Показати IP 29 Листопада 2011 10:10
Створити на папері можна міжгалактичну подорож студентів до братів марсіан. Яка фактична користь? Я розумію, коли є в організацій певні кошти, в когось більше, в когось - меньше і тоді вони об*єднуються, щоб спільними силами і коштами допомогти члену такого об*єднання реалізувати ефективний проект, на який в одноосібному порядку не вистачить ні сил, ні грошей. А це - ну написали, ну підписали, ну посиділи...ну ...ну... и розійшлись кожен займатись своїм.
анен Показати IP 29 Листопада 2011 10:21
Справа в тому, що там ніхто не очолює... в немає гловніших чи менших. Думаю скоро ця банда збільшиться.. толкові люди там зібрались!
kава до анен Показати IP 29 Листопада 2011 11:18
хто????
Лучанин Показати IP 29 Листопада 2011 10:34
Кррім українського менталітету, є ще українська жаба яка душить деяких коментаторів
комсомол. Показати IP 29 Листопада 2011 10:50
Очередные бабочки однодневки.Ни плохи ни хороши.
В точку. Показати IP 29 Листопада 2011 10:55
Этому гр.Захару-сахарному прямое место в партии Ляшка.Они как близнецы!
аєєєє Показати IP 29 Листопада 2011 12:12
Вони об*єднаються і полетять на Марс! А Гузь буде керувати космічним кораблем. І нічого насправді вони робити не будуть. Бо на Марсі їх чекає місія- створити змову проти Землі,потім напасти і Це все політика, фарс і метод заробляння бабла! Деяких коментаторів ВН вони, певне, теж заберуть з собою у космічну подорож. В якості солдатів, котрі будуть метати у бідну Землю замерзшими у космосі какашками.
Здрасте Показати IP 29 Листопада 2011 17:01
Молодці. Обєднання це вже крок, за яким можуть послідувати інші. Заздрю кількості "доброзичливців" Гузя: він і словом не згаданий в повідомлені, а коментатори не можуть його оминути :-)
The Crabs Показати IP 28 Грудня 2011 15:11
Ми добре знаэмо Iванну Мартинiв, йо, хоча i мешкаэмо в м.Рiвне, йо. Якщо вона спроможна органiзовувати поетичнi фестивалi та рок-концерти, йо, в Рiвному, то в Луцьку,йо, взагалi вона мабуть найактивнiша серед усiх дiвчат, йо. У всякому випадку волиньськiй молодi, йо, повезло значно бiльше нiж рiвненський, йо!
Міхаїл Вініцкій Показати IP 26 Січня 2012 12:44
краще би щось робили а не творили на папері обєднання....це потрібно лише для того шоб увагу привернути я так зрозумів ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus