USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Росія може заборонити чиновникам звільнятися з посад, – розвідка Британії

19 Травня 2023 09:29
Кремль, ймовірно, заборонить високопосадовцям звільнятися зі своїх постів, поки триває масштабна війна Росії проти України. Заборона торкнеться принаймні регіональних чиновників, силовиків та членів впливової адміністрації президента.

Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії, передає Главком.

Як зазначається у зведенні, у приватному порядку багато офіційних осіб, ймовірно, дуже скептично ставляться до війни, а також часто відчувають стрес на роботі в проблемному апараті воєнного часу.

Читати ще: Уразливість «Кинджала» стала сюрпризом для Росії та Путіна, – розвідка Британії

За даними британської розвідки, заборона дотримуватиметься завдяки сильним натякам на те, що тим, хто пішов у відставку, будуть пред'явлені сфабриковані кримінальні звинувачення.

«Крім того, що влада стурбована пробілами у можливостях держапарату, які залишаться після виходу чиновників у відставку, влада, ймовірно, також намагається запобігти будь-якому враженню поразки і зміцнити почуття колективної відповідальності за війну», – зазначили у Міноборони Британії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віталій Показати IP 19 Травня 2023 09:43
Росія може, а от Україна не може, робіть висновки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus