USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Росія не братиме до уваги рішення Міжнародного суду ООН, – Пєсков

17 Березня 2022 12:45
Росія відповіла відмовою на вимогу Міжнародного кримінального суду ООН зупинити війну в Україні.

Про це повідомляє Українська правда з посиланням на РИА Новости та Интерфакс, які цитують пресссекретаря Путіна Дмитра Пєскова.

На запитання, чи Росія та Україна близькі до підписання домовленостей: «Ні, робота триває. Коли буде прогрес, ми повідомимо».

Прессекретар Володимира Путіна також заявив, що Росія не зможе взяти до уваги рішення Міжнародного суду ООН, який 16 березня ухвалив, що РФ має негайно припинити бойові дії в Україні.

«Ні, ми не можемо взяти це рішення до уваги. Міжнародний суд має таке поняття, як згода сторін. Тут жодної згоди бути не може... У даному випадку це те, що ми не можемо взяти до уваги», – сказав представник Кремля.

Коментуючи опублікований Financial Times проект «мирної угоди» між Україною та РФ, Пєсков заявив, що у цій публікації «елементи правильні є, але загалом вона неправильна».
Нагадаємо, Міжнародний суд 16 березня оголосив тимчасові заходи у справі України проти Росії через звинувачення в геноциді. Так, суд вимагає від Росії негайно припинити військові операції на території України. А також забезпечити, щоб будь-які військові підрозділи, які спрямовуються або підтримуються Росією, й інші організації та особи, підконтрольні Росії, не вживали жодних кроків для продовження військової операції
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus