USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Росія перекидає свої війська до анексованого Криму, – розвідники Janes

26 Листопада 2021 09:15
Росія минулого тижня почала перекидати війська на територію незаконно анексованого нею Криму.

Про це розповіли у ТСН.Ранок 26 листопада.

Про збільшення військової підтримки РФ на півострові повідомляє американське видання Bloomberg з посиланням на всесвітню оборонно-розвідувальну компанію Janes. За їхньою інформацією, звозити техніку та війська до Криму росіяни почали минулого тижня.

Серед військ, які відправили до Криму, 34 мотострілецька бригада та 42 гвардійська мотострілецька дивізія Російської Федерації. Відеодокази цього напередодні опублікувала група журналістів «Conflict Intelligence Team».

Читати також: На трьох напрямках і з підтримкою авіації: опублікували карту, як Росія планує вторгнутися в Україну

Своєю чергою, журналісти Bloomberg заявляють: Кремль коментувати будь-що про нарощення військ на кордоні з Україною відмовляється. Там називають це внутрішньою справою.

Нагадаємо, Росія продовжує стягувати свої війська до українського кордону. Там уже сконцентровано майже 100 тисяч російських військових. За прогнозами, РФ готується напасти на Україну наприкінці січня, або на початку лютого 2022 року.

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що в разі атаки з боку Росії Україна призве близько 200 тис. резервістів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Цікавий Показати IP 26 Листопада 2021 09:26
Новини з ТІК-ТОКА !?!?
Народна прокуратура Показати IP 26 Листопада 2021 12:18
Я спокійний, бо маємо на чолі Міністерства оборони дуже видатного полководця, неперевершеного стратега, який сказав, що усе в порядку
Чорноземушка Показати IP 26 Листопада 2021 12:48
Доставка органічних добрив.
Полішук Показати IP 26 Листопада 2021 14:13
Тре доляри купить, через місяць по 100 будуть, продам, теслу куплю.
Клава Показати IP 26 Листопада 2021 14:13
статки недолугих екс- верховних головнокомандувачів (Кравчука, Кучми, Ющенка ітд, як близькозорих політиків конфіскувати та направити для потреб оборони, туди ж можна залучити кошти всіляких Юльок, котрі хіхікали з Путіним, її правої руки Турчинова.. , Богдана, Гончарука, Яценюка, Гройсмана.. Литвина, Порошенка.. можливо, за якусь відповідальність задумаються ті, котрі вкотре пхаються до корита..
Я до Клава Показати IP 26 Листопада 2021 17:14
і хто ж це буде робити?? там всі одинакові...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus