USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Росія у вогні: живцем горять люди, палають будинки, школи та ліси

7 Травня 2022 22:10
У Росії уже кілька днів «гаряче» через масштабні пожежі, які виникли у різних регіонах РФ. Несприятливі погодні умови не дають рятувальникам ліквідувати загоряння.

Пожежі охопили гектари землі Росії. Палає усе: житлові будинки, подвір’я, школи, дачі, магазини, ліси. Зокрема, пожежі вирують в Красноярському краї, Омській, Іркутській, Кемеровській областях, інформує ТСН.

Фото та відео наслідків пожеж публікують російські пабліки та засоби масової пропаганди.

Внаслідок масштабних пожеж уже є жерти серед цивільного населення, серед яких – діти. Також вогонь знищив сотні житлових будинків.

Як повідомляє МНС РФ, через пожежі в Красноярському краї 5 людей загинуло і мінімум 17 людей постраждали. Згоріло пів тисячі осель. Крім цього, лісові пожежі на сході Красноярського краю перекинулися на дачі, повідомили у регіональному главку МВС. РосЗМІ з посиланням на Федеральне агентство лісового господарства називають причину пожеж – коротке замикання на підстанціях і лініях електропередачі.
Крім пожеж, у Красноярському краї бушують пилові бурі, які не дозволяють загасити масштабні загоряння на території області. Губернатор Красноярського краю через масштабні пожежі запровадив режим НС. Там горять десятки будівель, які палають. Вогонь підступає до соціальних закладів.

Місцева влада Омської області інформує, що кількість постраждалих внаслідок масштабних пожеж у восьми поселеннях Омської області збільшилася до 16.

Влада не справляється з ліквідацією пожеж. Рятувальникам не вдається гасити пожежі через несприятливі погодні умови: сильний вітер та +24. Також через масштаби не вистачає техніки для гасіння загорань. Місцева влада розгортає пункти тимчасового розміщення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Donald Показати IP 7 Травня 2022 23:17
Burn mother fucker burn!
Тундра Показати IP 8 Травня 2022 01:08
Красівоє)
Мешканка Показати IP 8 Травня 2022 06:27
То карма. Ще б путін згорів чи взірвали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus