USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росія вранці завдала удару по Запоріжжю: одна людина загинула, п'ятеро поранені

22 Вересня 2022 10:27
Російські окупанти завдали чергового удару по Запоріжжю, унаслідок чого зруйнований готель. Наразі відомо про одного загиблого та п’ятьох поранених.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух.

«Ворог завдав удару по обласному центру. Інформація щодо постраждалих та руйнувань з’ясовується», – написав він.

Старух закликав мешканців міста дотримуватись правил повітряної тривоги. Важливо не виходити з укриттів та дочекатися «відбою» тривоги. Також не варто фотографувати місця «прильотів» та чіпати небезпечні предмети, адже ворожі снаряди можуть вибухнути.

Місцеві пабліки пишуть, що у деяких районах після «прильотів» зникло світло.

Згідно з інформацією заступника керівника Офісу Президента Кирила Тимошенка, загалом по місту і передмістю прилетіло дев’ять ракет. Одна влучила в готель у центральному парку. Під завалами залишаються люди.
Як повідомив пізніше голова Запорізької ОВА Олександр Старух, унаслідок ракетного удару загинула людина, п’ятеро поранені.

«Знову мішенню окупанта стали об’єкти інфраструктури. Руйновань зазнали житлові будинки навколо.

За попередньою інформацією, відомо щодо одного загиблого. Вічна пам’ять та співчуття рідним та близьким. П’ятеро поранено», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus