USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Росіяни відрядили на Донбас організаторів «референдуму», на півдні їм бракує кадрів

14 Липня 2022 07:17
Росіяни відрядили в ОРДЛО працівників виборчої комісії Ростовської області для підготовки «референдуму», натомість на окупованих частинах півдня України окупанти не можуть знайти необхідних організаторів.

Про це повідомили співрозмовники УП у розвідці.

До регіонів окупованих Донецької то Луганської областей відрядили 14 працівників виборчої комісії Ростовської області для підготовки «референдуму».

Курує процес заступник голови ЦВК РФ Микола Булаєв. Діяльність виборчої комісії була профінансована з російського бюджету.

У розвідці вказують, що у Ростові 8-9 липня провели тренінги з питань підготовки «референдуму» по приєднанню до РФ. Станом на липень в окупованих Луганській та частині Донецької областей створено 77 «виборчих дільниць» для проведенян «референдуму».

Водночас щодо окупованих частин у південних областях України окупанти провалюють темпи підготовки. Наразі не зафіксовано кураторів та робочої групи по підготовці виборчих комісій у Херсонській та Запорізькій областях, розповіли у розвідці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus