USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Росіяни викрали мера Скадовська і його заступника. Люди вийшли на мітинг

16 Березня 2022 12:52
Російські військові викрали мера окупованого Скадовська на Херсонщині Олександра Яковлєва (на фото) та його заступника Юрія Палюха.

Про це інформував активіст Артем Костюченко у Facebook, пише «Українська правда».

«Щойно (близько 11:00) з Скадовської міськради російські військові викрали мера Олександра Яковлєва та Юрія Палюха», – вказав він.

Активіст закликав містян зібратися на центральні площі о 12:00.
Люди прийшли і скандують: «Русский солдат – фашист и оккупант», «Верните нашего мэра!», «Мы его выбрали – это наш мэр», «Скадовськ – це Україна».
Нагадаємо, випадки, коли російські окупанти викрадають очільників українських міст, на жаль, не поодинові.

13 березня військові злочинці армії РФ викрали міського голову Дніпрорудного Євгена Мавєєва.

11 березня російські окупанти викрали міського голову захопленого Мелітополя Івана Федорова. Згодом окупанти призначили виконувачем обов’язків мера депутатку від «Опозиційного блоку» Галину Данильченко. Вона записала відеозвернення, у якому заявила, що створює комітет народних обранців, який керуватиме Мелітополем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus