USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Рускій солдат – фашист і окупант»: у Херсоні обстріляли учасників мітингу за Україну

13 Березня 2022 15:31
Попри «заборону», мешканці окупованих міст вже який день виходять на мітинги проти російських військ. Мелітополь, Бердянськ, Херсон майорять українськими прапорами. У відповідь солдати обстрілюють мирних мешканців.

Нагадаємо, ворог вирішив встановити незаконні обмеження в тимчасово окупованих містах Нова Каховка, Таврійськ та Каховка Херсонської області, аби придушити спротив українських громадян окупації. Про це йдеться в так званому «зверненні» «військового коменданта» до жителів цих українських міст.

Але херсонці все одно мужньо вийшли на мітинг з українськими прапорами. У відповідь від російських військових пролунали постріли.
Люди скандують «Додому», «Домой пока живой», «Україна понад усе», «Слава нації – смерть ворогам», «Русский солдат, иди на**й», «Херсон – це Україна», «Россия – параша, победа будет наша».
Читати ще: «Україна – понад усе!»: мешканці окупованих українських міст виходять на мітинги проти загарбників

Разом з Херсоном протестує Бердянськ. Тисячі місцевих жителів з державними прапорами України та скандуючи «Бердянськ – це Україна» пройшлися вулицями міста.

Незважаючи на те, що окупанти погрожують бердянцям через участь у мітингах, жителі все одно висловлюють свою проукраїнську позицію.
На мітинг вийшли й мешканці Мелітополя, де, нагадаємо, окупанти викрали мера міста і призначили власну маріонетку з ОПЗЖ.
До українців, які безстрашно виходять на мітинги, звернувся і Президент України Володимир Зеленський.

«Я вдячний кожному. Кожному, хто не здається. Хто протестує. Хто демонструє окупантам, що Україна – це наша земля. Херсон, Мелітополь, Бердянськ та всі інші міста. Україна переможе!» – написав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus