USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Росіянин із українським громадянством хотів втекти до Польщі через «Ягодин»

9 Квітня 2023 15:21
На Волині судили уродженця росії, який отримавши українське громадянство, намагався втекти з України через «Ягодин». Раніше він придбав підроблену довідку про непридатність до служби за 3 тисячі доларів.

Про це стало відомо з вироку Любомльського районного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, уродженець міста Стерлітамак Республіки Башкортостан російської федерації Олександр Я., отримавши українське громадянство та не маючи права виїзду з України під час воєнного стану, придбав підроблені тимчасове посвідчення військовозобов`язаного та довідку військової лікарської комісії. У «документах», за які ухилянт заплатив 3 тисячі доларів, були вказані неправдиві відомості про визнання його непридатним до військової служби та виключення з військового обліку.

Читати ще: Вигадав собі інвалідність: через «Устилуг» до Польщі хотів втекти уродженець Луганщини

4 грудня минулого року він намагався перетнути кордон через пункт пропуску «Ягодин», однак прикордонники виявили липові документи.

Обвинувальний акт надійшов до суду з угодою про визнання винуватості. Ухилянту призначили покарання у виді штрафу в розмірі 170 тисяч гривень. У вироку вказано, що нині обвинувачений є особою без громадянства.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus