USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Російський опозиційний журналіст Невзоров та його дружина отримали українське громадянство

3 Червня 2022 14:14
Радник голови МВС України Антон Геращенко заявив, що президент Володимир Зеленський надав українське громадянство російському журналісту Олександру Невзорову та його дружині Лідії Невзоровій.

За словами Геращенка, громадянство надано «за визначні заслуги перед нашою країною», пише НВ.

Згодом інформацію про надання Невзорову та його дружині громадянства України підтвердив у коментарі ВВС News Україна ще один радник голови МВС Віктор Андрусів.

«Так, я абсолютно підтверджую таку інформацію», — сказав він.

Сам Невзоров, коментуючи інформацію про отримання громадянства, заявив, що він «стає на бік жертви».

«Так, стати поряд з тим, кого розстрілюють, не завжди комфортно. Ймовірно, простіше стати в ряд розстрільників. Кожен сам робить власний вибір. Важливо розуміти, що третього варіанту немає. Я встаю на бік жертви», — заявив він у Telegram.

За його словами, він «до біса вдячний тим змученим, зневіреним, закривавленим людям України», що дозволили йому «зайняти серед них місце».

Раніше ЗМІ повідомляли, що Невзоров нібито подав заявку на громадянство України.

У березні в країні-агресорі Росії проти Невзорова порушили кримінальну справу за «дискредитацію» збройних сил РФ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Галина Показати IP 3 Червня 2022 17:22
За словами Геращенка, громадянство надано «за визначні заслуги перед нашою країною»-за ЯКІ заслуги? Теперішня влада шо не знає, що він був довіреною особою путіна на виборах 2012року? Ганьба. Боже, збережи Україну і дай хоч трохи розуму людям, що приймають такі рішення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus