USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Російське «вторгнення» у Грузію: після оголошеної мобілізації на кордоні утворилися затори. Відео

22 Вересня 2022 08:34
Після того, як президент РФ Володимир Путін оголосив часткову мобілізацію, на КПП «Верхній Ларс», розташованому на кордоні Росії та Грузії, утворилися велетенські затори.

Відео транспортного колапсу оприлюднило видання «Ехо Кавказу», передає ТСН.

На опублікованих кадрах видно, що серед транспорту переважають легкові автомобілі з російськими номерами.

Охочі перетнути кордон і втекти подалі від військкоматів нехтують правилами дорожнього руху та виїжджають на зустрічну смугу, аби лише зробити це якнайшвидше. Відповідно, затори утворилися по обидва боки кордону.

КПП «Верхній Ларс» – це єдиний сухопутний перехід, яким можна потрапити до Грузії легально, решта способів або протизаконні, або передбачають досить великий гак через Азербайджан.

Нагадаємо, після оголошеної мобілізації в Росії стали масово купувати квитки до інших країн. Найбільшим попитом користуються Грузія, Туреччина та Вірменія. Після оголошення російським диктатором часткової мобілізації по всій РФ спалахнули протести.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus