USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Російські дизайнери зробили герб Білорусі, зібравши усі стереотипи. Білоруси відповіли

29 Травня 2020 23:38
Відома російська студія Артемія Лебедєва розробила в рамках експрес-дизайну новий герб Білорусі, зібравши в ньому всі стереотипи про країну. Білорусам не сподобалося — і вони вирішили відповісти.

У лютому Міністерство юстиції Білорусі запропонувало змінити державний герб. Поки невідомо, коли буде прийнята оновлена версія, а тому в інтернеті іноді виникали ідеї від разних людей.

Житель Мінська вирішив замовити роботу у студії Артемія Лебедєва - він очікував «чогось свіжого, зі сторони», адже у країни «з'явилися нові імена і приводи для гордості». Також він хотів отримати «більш широке охоплення обговорення дизайну», пише TJ.

За 44 дня студія Лебедєва розробила оновлений герб Білорусі. Щоправда, нового в ньому виявилося небагато - дизайнери просто зібрали усі стереотипи про білорусів (волошки, трактори, картопля) і додали до них котика.
Білоруська студія MEGA вирішила оновити герб Росії, використавши такий підхід.

«У цьому варіанті зібрані всі стереотипи іноземців про Росію, по суті аналогія теплого лампового уявлення Студії Лебедєва про Білорусь, тільки в зворотному виконанні. Ведмідь, берізка, пляшка з балалайками і шапкою-вушанкою і «зелені танчики», - коментують дизайнери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Щиро свідомий Показати IP 30 Травня 2020 14:27
У нас має бути свиня або шмат сала+часник або цибуля, оселедець з шароварами, але щоб не плутати з турками, то натягнені на хрест?
Хахаха до Щиро свідомий Показати IP 30 Травня 2020 17:16
Саме у вас має бути палата №6... Психдиспансеру.
А!? Показати IP 30 Травня 2020 14:44
А зачем Беларуси герб? Это ж теперь регион раиссушки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus