USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Маріуполі окупанти обстріляли пологовий та знищили дитячу лікарню

9 Березня 2022 16:52
Російські окупанти близько години тому завдали артилерійського удару по пологовому будинку в Маріуполі.

Про це повідомив ексзаступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін у Фейсбуці.

«... Російські окупанти нанесли артудар по пологовому будинку № 2 у Маріуполі. Зі слів очевидців, пологового будинку більше не існує, багато поранених та вбитих жінок», – написав Аброськін.

Також пресслужба Маріупольської міської ради повідомила, що окупанти скинули кілька бомб на дитячу лікарню.

«Російські окупаційні війська скинули кілька бомб на дитячу лікарню. Руйнування колосальні. Корпус медичного закладу, де ще недавно лікувалися діти, повністю зруйнований. Інформація про постраждалих дітей уточнюється. Ніколи не забудемо! Ніколи не пробачимо цих покидьків», – йдеться в заяві.

Читати ще: Російські окупанти обстрілюють Ізюм та не дають евакуювати людей

За інформацією начальника Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка, знищено пологовий будинок у центрі міста, лікарню, дитяче відділення та терапію.

«Щойно російський пілот, який, напевно, не цурається називати себе людиною, знову натиснув на гачок, точно знаючи, куди поцілить бомба. Росіяни! Ви не лише перетнули межу неприпустимих стосунків між державами та народами. Ви перетнули межу людяності. Припиніть називати себе людьми!» – написав Кириленко на своїй сторінці у Фейсбуці.
На обстріл пологовому будинку відреагував і Президент України.

«Маріуполь. Прямий удар російських військ по пологовому будинку. Люди під завалами. Діти під завалами. Це звірство! Скільки ще світ буде співучасником, ігноруючи терор? Негайно закрийте небо! Негайно припиніть вбивства! Ви маєте силу. Але, схоже, втрачаєте людяність», – заявив Зеленський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus