USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Російські окупанти обстрілюють Ізюм та не дають евакуювати людей

9 Березня 2022 15:50
Російська армія не дотримується домовленостей про припинення вогню для евакуації людей. Тривають переговори за посередництва Червоного Хреста.

Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синьогубов у Telegram-каналі, передає УНІАН.

«Автобуси на в'їзді в Ізюм досі чекають. Зараз ми не можемо евакуювати населення через вибухи, які лунають в околицях. Попри зобов'язання російської сторони, тривають обстріли», – йдеться в повідомленні.

При цьому він зазначив, що за посередництва Червоного Хреста тривають переговори з окупантами.

«Сподіваємося сьогодні евакуювати населення і ввезти гуманітарний вантаж, який зібрали в Харкові», – підсумував Синьогубов.

Як повідомляли раніше, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук розповіла, що о 5:30 ранку 9 березня Україна отримала повідомлення від РФ про погодження раніше запропонованих маршрутів, зокрема з Бучі, Ірпеня та Маріуполя.

Однак окупанти вкотре не дотрималися домовленостей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus