USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російські загарбники бояться нічної партизанщини і починають вчити українську мову

19 Травня 2022 10:01
У телефонних розмовах між собою окупанти бідкаються на постійні атаки українських захисників на Запоріжжі і вже прощаються фразами «До побачення».

Про це йдеться у новому перехопленні СБУ.

«Каждый вечер, бл*дь, боремся с ДРГ, которые, бл*ть, каждую ночь начинают, нах*й, в село заходить… Ну короче, бл*дь, зае*ало все, домой хочу, бл*дь. Уже некоторые на взводе: положим *уй, съе*емся, зае*али», – скаржиться окупант товаришу, який також воює в Україні.

Наприкінці розмови загарбники переходять на українську. Схоже, що невдовзі наші бійці навчать їх вітатися правильно – «Слава Україні!».

Читати ще: «Засипають пісок у танки, аби не йти в атаку»: окупанти вигадують лайфхаки, щоб не померти на війні в Україні

Втім головне кодове слово «паляниця» все одно залишиться для окупантів недосяжним. Як і плани закріпитися на українській землі, де навіть трактор може «напартизанити» російський танк!

Увага! Запис містить нецензурну лексику.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus