USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Пойдем сейчас укропов крошить»: окупанти й далі нехтують законами війни

29 Квітня 2022 01:35
Загарбники бояться вступати в бій з українськими захисниками, тому готують провокації, від яких може постраждати цивільне населення.

Про це свідчать нові телефонні розмови окупантів, які перехопила СБУ.

«Пойдем сейчас укропов крошить. Отжали у них танк, въеб*ли в него полтонны тротила, на*башили его полный, нах*й бл*дь, болтами, гайками, ху*йками… Помимо этого, бл*дь, обвешали его минами, птурами… Сделали на него дистанционное управление! Сейчас на пульте его в деревню запустим, посреди деревни как уеб*м! Там будет ба-бах», – із захватом розповідає загарбник.

Читати ще: «Валіть їх на**й»: як окупанти отримують команди розстрілювати цивільних українців

Він сподівається, що тротил знищить все навколо, і його зовсім не бентежить присутність в селищі мирного населення.

«Всі перехоплення та зібрану інформацію буде використано в міжнародних судах, щоб покарати кожного, хто чинив звірства на нашій землі!» – запевняють в СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Просто Показати IP 29 Квітня 2022 10:13
пора переходити до кацапстану "в гості" "приносити мир на їхній території" так само як вони несуть нам. заспівають вони зовсім іншу пісню..шваль та недоразвита

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus