USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Розливна парфумерія як перспективний вид бізнесу*

17 Вересня 2021 16:19
Продаж парфумів на розлив через невеликі офлайн-точки та соціальні мережі стає все більш популярним. Ця ніша досить вузька, але при правильному підході дозволить вийти на хороший дохід.

Переваги бізнесу з продажу розливної парфумерії

Думка, що наливна парфумерія – це підробка або неякісний товар – неправильна. Різниці між наливними парфумами і цим же ароматом, який продається в стильному фірмовому флаконі, практично немає. Головне – однакова парфумерна композиція. При цьому, ціна наливного парфуму нижча, ніж у його елітного аналога, що є плюсом для продавця і покупця.

Плюси бізнесу на парфумах на розлив:

- Можливість встановлювати 100-200% націнку на товар і отримувати гарний прибуток;

- Широкий асортимент, привертає велику кількість покупців;

- Швидка окупність витрат: від 3 до 6 місяців.

Без початкових вкладень обійтися не вийде, але вони окупляться досить швидко, проте для успіху потрібно продумати і зробити кілька кроків.

Покрокові поради для запуску бізнесу

Спочатку потрібно визначитися з асортиментом парфумів. Включіть в нього продукцію від відомих брендів: недорогу і економ-класу, попередньо вивчивши клієнтський попит. Хороше рішення – додати до асортименту рідкісну нішеву продукцію, яка не представлена в інших магазинах, щоб сформувати власну конкурентну перевагу. Розширювати клієнтську базу можна за рахунок продажу чоловічих і жіночих парфумів.
Кілька порад з підготовки до продажу парфумів:

1. Оптова закупівля парфумів на розлив. Знайдіть в інтернеті компанію-постачальника, яка готова запропонувати вигідні ціни та співробітництво з мінімальним фінансовим порогом.

2. Купівля флаконів з наконечниками і дозаторами. Для продажу парфумів потрібно придбати упаковку і флакони різного об’єму. Ознайомтеся з усіма варіаціями і форм-факторами флаконів.

3. Організація точки продажів. Якщо ви плануєте працювати офлайн, задумайтеся про оренду невеликого приміщення з хорошою прохідністю: острівця в ТЦ або супермаркеті, місця на критому ринку або в підземному переході. Починати власний бізнес можна на невеликій площі: 2-4 квадратних метри.

4. Реєстрація бізнес-сторінки в соціальній мережі. Для організації продажів через соціальні мережі, зареєструйте бізнес-аккаунт і наповніть його контентом.

5. Брендування товару. Намагайтеся надати клієнтам трохи більше, ніж цікавий аромат за хорошою ціною і в потрібному обсязі. Пакет з логотипом вашого магазину і яскрава візитівка збільшують ймовірність повернення покупця саме до вас. Один з найпростіших способів брендування – наклеювання унікальної етикетки на кожний флакон.

Стікер може мати будь-який розмір і форму, бути прозорим або кольоровим. На наклейку наносять логотип магазину, назву парфумів та іншу супутню інформацію. На прозорих флаконах добре виглядають етикетки з золотим або срібним тисненням.

Нагадуємо, що замовити друк етикеток з логотипом можна, звернувшись в спеціалізовану компанію, однією з яких є Імпорт-Тех Сервіс в Дніпрі (сайт https://termoetiketki.com.ua/)

Брендування – тільки один з варіантів залучення клієнтів. В офлайн торговій точці необхідно встановити яскраву вивіску або банер, організувати акцію або програму знижок. При організації продажів через інтернет, подбайте про бюджет на таргетовану рекламу, просування через блогерів, постіть сторіз і анонси з вигідними пропозиціями.
Мінуси бізнес-ідеї з продажу парфумів

Парфумерний бізнес не має явних недоліків і труднощів. Єдиний момент: продукція може викликати алергічну реакцію, продавцеві потрібно мати документи, що підтверджують безпеку парфумів. До флакону слід додати інформацію про склад і акцентувати увагу на необхідність проведення тесту перед використанням.

Висновок
Продаж парфумів на розлив – прибуткова і затребувана справа. Правильний вибір точки продажів, вивчення асортименту або найм грамотного продавця, залучення клієнтів акціями та іншими маркетинговими ходами дозволять окупити вкладені кошти за кілька місяців. Протягом короткого часу, ви сформуєте базу постійних клієнтів і зможете відкрити кілька торгових точок.

Онлайн-бізнес принесе прибуток, якщо якісно оформити сторінку, витрачати час і кошти на її просування, швидко відповідати клієнтам і оперативно відправляти посилки, постити сторіз із відгуками та інформацією про новинки.

Для запуску власної справи з мінімальними ризиками складіть бізнес-план, основи якого наведені в цій статті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus