USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Розпочали капремонт проспекту Волі у Луцьку

27 Лютого 2020 09:41
Розпочали підготовчі роботи до капітального ремонту проспекту Волі в Луцьку. Наразі відбувається ремонт або заміна аварійних ділянок мереж водопостачання.

Про це під час сесії Луцької міської ради повідомив депутат Ігор Поліщук.

З його слів, з початку січня цього року фахівці ведуть роботу із коригування проєктно-кошторисної документації щодо капітальному ремонту проспекту Волі.

«25 лютого до нас надійшло повідомлення, що на проспекті Волі та деяких частинах інших мікрорайонів центральної частини міста повідомляли про пониження тиску води, оскільки відбуваються підготовчі роботи до капітального ремонту. Зокрема, йдеться про ремонт або заміну аварійних ділянок мереж, які викликають сумнів щодо можливості виконувати свої функції протягом тривалого часу. Наступного тижня оголосять тендер по проспекту Волі, тож ми будемо очікувати на переможця і приступати до ремонтних робіт», - зазначив обранець громади.

Раніше повідомлялося, що на капітальну реконструкцію проспекту Волі у Луцьку необхідно близько 120 мільйонів гривень. Роботи з реконструкції проспекту можуть паралізувати рух транспорту, оскільки усі комунікації, що потребують заміни, проходять саме під проїжджою частиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 27 Лютого 2020 10:55
Розпочинайте роботу і не сумнівайтеся ! Коли робили проспект Волі від Театрального майдану до вул. Шопена, також вистачало обструкції, настальгії, відмов і нерозуміння. Де сьогодні ті скептики ? Нема, а проспект є ! Знести ряд перестиглих старих неестетичних дерев, винести, при потребі, інженерні мережі, перенести опори контактної мереж, знести ті торгові нужники на зупинках, розширити проспект до 4-х полос, змонтувати нове освітлення, зробити озеленення, зобов'язати власників будинків оновити фасади, зробити розмітку і пустити по оновленому проспекту нові тролейбуси ! Лучани, коли переконаються, що робиться все професійно і во благо - тільки будуть ЗА ! Але, якщо ви плануєте тільки постелити верхній шар асфальтобетонного покриття без розширення проспекту - то навіть не розпочинайте !
ігор луцький Показати IP 27 Лютого 2020 12:20
зобов'язати власників будинків оновити фасади...!!!То Ваш секретар зобов"яже чи Сиротинська?Нехай держава перестане обкрадати людей і почне виплачувати пенсії,які ми заробили до 2014 року.Тоді і про фасади можна поговорити.
Рівненська 3,3а, 5 Показати IP 27 Лютого 2020 13:37
нашу прибудинкову територію мали відремонтувати ще минулоріч. натомість провалля після втручання комунальників того року та свіжак - роздлубаний єдиний більш-менш цілий клаптик асфальту. сміттєвоз дивом спускається до баків, котрі стовбичать просто навпроти сусідських вікон. болото, болото, болото, і два свіжих будівництва, законність котрих викликає питання. мене, звісно, дуже хвилює проспект Волі!
Про Луцьк Показати IP 27 Лютого 2020 18:52
Та скільки вже можна вилизувати той Проспект Волі, поремонтуйте краще вулицю Мамсурова, ато скоро і перевізники відмовляться їздити. Про околиці коли подумаєте????
Пересічний Показати IP 27 Лютого 2020 20:45
Проспектом Волі користується маса людей,плюс там люди живуть,а Мамсурова-промзона де багатотонні автомобілі далеко не бідних фірм розбили асфальт.Так де треба « вилизувати»?А про реконструкцію Волі вже років шість «товчуть воду в ступі» Про околиці також треба думати,згідний,але на центральний проспект соромно дивитись.
Досить. Показати IP 28 Лютого 2020 11:35
Щось все таки зроблять,бо скоро ВИБОРИ!!!Треба ж електорату показати "бурну"діяльність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus