USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Розпочаті ремонти дворів у Луцьку закінчать до кінця року. Фото

5 Вересня 2017 13:58
Навіть несприятливі погодні умови не можуть стати на заваді традиційним оглядам здійснень ремонтних робіт на прибудинкових територіях у Луцьку.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась і радник міського голови Ігор Поліщук оцінили якість виконання ремонтів у луцьких дворах і поспілкувалися з місцевими мешканцями 5 вересня.

«До окремих підрядників ми маємо менше зауважень, є й такі, до яких зауважень багато. Але ми цього року даємо можливість попрацювати всім, щоб не було монополізації ринку ремонту прибудинкових територій. Той, хто цього року себе гарно зарекомендує, тому надаватимемо перевагу в роботі на наступні періоди.

Загалом об’єм робіт, які виконуються сьогодні в місті, надзвичайно великий. Жодного року таку кількість прибудинкових територій не ремонтували. Всі розпочаті ремонти на прибудинкових територіях будуть завершені ще цього року», – підкреслив Ігор Поліщук і додав, що ремонти триватимуть орієнтовно до кінця жовтня, поки роботам сприятиме погода.
Радник міського голови теж відзначив, що до головних труднощів, які ускладнюють ремонти, належить, зокрема, недосконала система водовідведення, що спричиняє утворення калюж на проїзних частинах.

«Залишилися місця, де накопичується вода. Це буде виправлено за рахунок підрядника. Інколи також роботи можуть трохи затягувати, інколи підрядники залишають після себе бетонні брили, каміння, пісок, будівельні відходи. Ми зі свого боку змушуватимемо підрядників приводити території в порядок», – сказав Ігор Поліщук.

Першими міськрадівці проінспектували двори на вулиці Львівській 73, 73а та 61, 61а. На цих прибудинкових територіях уже завершилися ремонтні роботи, зокрема вдалося заасфальтувати проїзні частини, викласти бруківкою тротуари та пішохідні доріжки, а також облагородити дитячі майданчики.

На капітальний ремонт дворів на Львівський із міського бюджету було спрямовано 3,402 мільйона гривень.
Наступним оглянули двір на проспекті Волі, 49, де продовжуються роботи із облаштування бруківкою проїзної частини та тротуарів. Окрім того, на прибудинковій території вже зробили зливову каналізацію, а зараз відбуваються роботи з укріплення гаражних конструкцій.

Загалом на капітальний ремонт двору було призначено 804,064 тисячі гривень.
Наостанок представники міськради завітали на прибудинкову територію, що на вулиці Коперника, 27. Там тривають роботи з викладення бруківкою тротуарів, пішохідних доріжок і проїжджої частини, освітлення двору й облаштування дитячого майданчика. Із цією метою з міського бюджету виділили 1,4 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Діти Показати IP 5 Вересня 2017 16:06
Зробіть будь ласка дорогу до 17 школи, бо ми ноги ламаємо, ну хоча б якусь стежечку рівненьку. Будь ласка!!!
Vfhrc Показати IP 5 Вересня 2017 17:40
Нічого проти не маю, як воно робиться системно , то робиться !
мама Показати IP 5 Вересня 2017 22:40
І ми хочемо двори і тротуар! 50 років нічого не робилося, а хочеться людьми побути. Зверніть увагу на вул.Потебні. Будь ласка!
лучанин Показати IP 6 Вересня 2017 18:24
Дуже гарно в дворах все заасфальтоване ,але чомусь стоять калюжі.Невже так важко було зробити схил щоб вода не стояла в дворі.Дома мабуть так неробили би

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus