USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На ремонт дворів і прибудинкових територій Луцька виділили 40 мільйонів

26 Квітня 2017 15:30
Загальна сума видатків на ремонт доріг та дворів Луцька цьогоріч – понад 70 мільйонів гривень.

Про це стало відомо під час засідання 23 чергової сесії Луцької міської ради 25 квітня.

Так, згідно до розподілу бюджетних коштів, депутати виділили 20 мільйонів гривень на ремонт прибудинкових територій, щоб мати змогу завершити ремонт, відповідно до затвердженого переліку.

Як свого часу повідомляв директор департаменту ЖКГ Юрій Крась, в усіх будинках, де ремонтуватимуть двори, вже провели збори мешканців, на які запрошували і місцевих депутатів, аби лучани змогли висловити свої побажання.

Крім того, на капремонт доріг виділили 19,3 мільйона гривень. А загалом на капремонт доріг з початку року виділили більше 50 мільйонів: при формуванні бюджету виділили 18 мільйонів, ще 16 виділили на попередній сесії для ремонту магістральних доріг.

Як зазначив виконувач повноважень міського голови Ігор Поліщук, цьогоріч під час перерозподілу коштів бюджету міста одним із основних акцентів виділили питання ЖКГ, адже стан доріг в місті потребує значних капіталовкладень. Водночас, ще раніше він просив працівників департаменту ЖКГ жорстко контролювати виконання ремонтних робіт підрядниками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Роман 3.14здун Показати IP 26 Квітня 2017 21:03
Коли ями в коліна по луцьку засипите в дощ? Двори вони робитимуть.
мешканка. Показати IP 27 Квітня 2017 21:38
А скільки роблть підїздів до дворіів "з ліва"? це капець!.. не вулиці а дороги до багатих будинків. Вуличя заставвя.. зробили кусочок де проживає депутат, а до асфальту якихось 20 метрів не роболи. а місток через ставки то взагалі міст страху! можна там тернувати сміливців...СТИДОТА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus