USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ремонт луцького двору відклали до кращих часів

12 Серпня 2014 19:00
Ремонтні роботи, які здійснюють в одному з дворів мікрорайону ЛПЗ, призупинили на невизначений термін ще два тижні тому. Місцеві жителі скаржаться на незручності. У департаменті житлово-комунального господарства Луцької міськради кажуть, що ремонт завершать тоді, коли отримають заборговані кошти.

Як стверджує місцева жителька Тетяна Бондарук, проблема виникла з вхідними дверима під’їзду №4 будинку №9 на вулиці Шота Руставелі. Річ у тім, що внаслідок ремонту прибудинкового асфальту, рівень покриття підвищили, через що й виникла необхідність дещо підрізати двері. Адже поруч, під час злив, утворюється велика калюжа, обійти яку, для того щоб потрапити в під’їзд, вкрай проблематично.
Пані Тетяна зауважує, що мешканці під’їзду скаржились на проблему у ЖКП №2, проте у відповідь їм порадили просити допомоги в компанії, яка встановлювала домофон. Тоді жителі написали лист до начальника структури Володимира Рижука з проханням про ремонт.

«Телефонні дзвінки і особистий прихід ніде не фіксується і на нього можна не реагувати. Копію листа було надіслано начальнику департаменту ЖКГ Луцької міської ради», - каже Тетяна Бондарук
.У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник департаменту ЖКГ Луцької міськради Іван Кубіцький розповів, що лист від мешканців будинку №9 на вулиці Шота Руставелі він бачив, про існуючу проблему йому відомо, проте поки зарадити їй він не може, оскільки «дорожники» не працюють у цьому місці, через відсутність фінансування, близько двох тижнів:

«Вже три місяці людям не платять зарплату, тому два тижні тому припинили робти доти, доки не буде оплати. Про проблему ми знаємо, після ремонту утворився антиуклін і при сильній зливі туди заливає вода. ЖЕК там взагалі ні при чому, виправляти це мають «дорожники».

Як зауважив Іван Євгенович, днями відомству перерахували близько 700 тисяч гривень, тому найближчим часом ремонтні роботи прибудинкової території мають відновити. Тоді, з його слів, ремонтники виправляють огріхи своєї роботи і підпиляють вхідні двері до під’їзду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
лучанин Показати IP 12 Серпня 2014 19:57
Ви краще асфальт по Шота-Руставелі покладіть.. ато нарити нарили... а як покласти то грошей нема..
ВАСЯ Показати IP 12 Серпня 2014 22:09
А ВИ КІРПІЧІКІВ ПОЛОЖІТЬ , І ПО НЬОМУ ХОДІТЬ... І ВСЕ ПРОБЛЕМА ЗНЯТА ....ЄКОНОМІЯ ТИСЯЧ З 10..ТАК ПРИБЛИЗНО
Корінний лучанин Показати IP 12 Серпня 2014 22:50
ХА-ХА-ХА! Ото специ, ото приняли рішення( я суджу із поданого матеріалу) : "двері підпиляють", немає ні водовідводу, ні порогу, ні нормальної відмостки. У доброго господаря такого нема такої халяви ! А де оте місцеве ОСББ, що воно робить?
ВІра Показати IP 13 Серпня 2014 10:19
Немає з чого проблему роботи, аж смішно! нашим людям не догодиш!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus