USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Розпочався ремонт на ще одній ділянці автошляху в межах Волині

11 Серпня 2020 18:00
Стартували роботи з поточного середнього ремонту на регіональному автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква на ділянці, що слугує під’їздом до міста Володимира-Волинського (км 0+000 – км 1+250).

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Наразі там проходять роботи зі зняття шляхом фрезерування старого дорожнього покриття.

Роботи виконує ТзОВ «Автомагістраль-Південь» на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

«Цьогоріч це вже третій об’єкт на автодорозі Р-15 у межах Волині, де проводяться ремонтні роботи. На 9-кілометровій ділянці від Нововолинська до межі зі Львівщиною ремонт вже добігає кінця і зовсім скоро вона буде введена в експлуатацію. На початку серпня дорожня техніка запрацювала на «шистівській об’їзній», тож там теж активно проводяться відновлювальні роботи», - йдеться у повідомленні.
Усього у нинішньому році буде введено в експлуатацію майже 15 км відремонтованої волинської ділянки автодороги Р-15.

Водіїв попереджають, що на час проведення ремонтних робіт на автошляху Р-15 (на об’їзді і під’їзді до м.Володимира-Волинського) проїзд транспорту буде частково обмежуватись і здійснюватиметься в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus