USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Розпочинається найскладніший етап у моєму житті, – новопризначений голова Волинської ОДА

3 Грудня 2019 15:32
Новопризначений голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко заявив, що від нього чекають не звітів чи цифр, а конкретних дій, тому в своїй команді він бачить тільки патріотів.

Представлення нового голови Волинської облдержадміністрації відбулося 3 грудня під час офіційної зустрічі за участю керівників органів влади та місцевого самоврядування у Луцьку.

Відзначимо, що захід розпочався майже з двогодинним запізненням, тому перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов насамперед перепросив через затримку, яку пояснив заторами через снігопад.

Також він зауважив, що президент Володимир Зеленський, ураховуючи важливість Волинської області, хотів бути тут присутнім, однак невідкладні робочі справи не дали йому такої можливості.
Новопризначений голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко, своєю чергою, подякував за висловлену довіру.

«Протягом останньої доби мені надійшла маса привітань, однак зараз розпочинається чи не найскладніший етап у моєму житті… Я усвідомлюю відповідальність перед президентом і всіма мешканцями області», – сказав Юрій Погуляйко.
Він гарантував, що всі його дії будуть на користь суспільству та наголосив, що від нього чекають не звітів чи цифр, а конкретних дій, тому в своїй команді він бачить тільки патріотів.

«Головний принцип, яким я керуюся: «Хочеш змінити державу – почни з себе», – зазначив голова ОДА і додав, що лише спільними зусиллями можна змінити область.
Нагадаємо, 28 жовтня уряд погодив призначення головою Волинської ОДА Юрія Погуляйка. Дещо раніше лідер Національного Корпусу Андрій Білецький оприлюднив відео, у якому розповів, що у зриві акції протесту проти відведення українських військ у Золотому винен ексзаступник голови Луганської ОДА Юрій Погуляйко. Також Білецький зазначив, що Погуляйко відомий на Луганщині як людина, яка «кришує» незаконну вирубку лісу.

Волиняни з недовірою та без ентузіазму зустріли новину про ймовірне призначення колишнього міліціонера, посадовця з Луганщини, адже після звільнення киянина, колишнього заступника Міністра внутрішніх справ Олександра Савченка всі очікували, що Волинь нарешті отримає місцевого керівника.

Народний депутат Ігор Гузь звернувся до президента Володимира Зеленського щодо призначення керівником Волинської ОДА поліцейського з Луганщини. Він зазначає, що не може бути керівником області людина, яка працювала і жила в іншому регіоні.

Своєю чергою, депутати Волинської облради на позачерговій сесії прийняли звернення до президента з вимогою не призначати Погуляйка головою Волинської ОДА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Сталін Показати IP 3 Грудня 2019 15:49
Нехай іде зразу з Богом!!!По доброму...
Анатоль_ Показати IP 3 Грудня 2019 15:51
А в нашому житті який етап розпочинається? Скільки тих гостей вже було? Скілько вони нам казочок розповідали? А жити людям ставало все гірше. Ще одного казкаря будемо слухати тепер.
777 Показати IP 3 Грудня 2019 15:54
Ну сделали как захотели. Вот и губернатор....А где активисты наши.славные воины света? Все еще в кафе русские буквы ищут?
ВВК до 777 Показати IP 3 Грудня 2019 16:44
Тібя іщут!!!
777 до ВВК Показати IP 3 Грудня 2019 19:15
ты пока учебник языка или мовы найди,олень,поучись писать без ошибок,а тогда можешь продолжать поиски.
Отак-то! Показати IP 3 Грудня 2019 17:12
"Я усвідомлюю відповідальність перед президентом і всіма мешканцями області» Крепко сказано! Нарешті волиняни отримали надію, що стануть щасливими...
Правда Показати IP 3 Грудня 2019 17:31
"Хвалився кіт,що він у брід,Дніпро перепливе,та як пішов....".Голова ОДА-це просто зайва посада,наглядач,а ще кажуть ,смо.....".
Правді Показати IP 3 Грудня 2019 19:54
По перепливанню гузік перший. Більш ні на що не здатний. А в чоловіка є досвід роботи і, як це не дивно тепер, вища освіта! Класична, а не Ґарвард, точніше, місячне стажування у якійсь його філії.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus