USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Розподіл коштів на ремонт доріг по районах на Волині несправедливий, – депутат

12 Березня 2020 11:10
Кошти, передбачені на ремонт автомобільних доріг області, необхідно прозоро розподілити між районами, беручи до уваги площу території районів і кількість населення.

Про це йшлося 12 березня під час пленарного засідання 29-ї сесії Волинської обласної ради.

Депутат Микола Бущук зауважив, що розподіл коштів по об’єктах автомобільних доріг загального користування обласного значення, які заплановано відремонтувати за кошти державної субвенції, несправедливий.

Він звернув увагу, що, згідно з цим розподілом, Любешівському району на ремонт доріг передбачено один мільйон гривень. Водночас інші райони, зокрема й менші за площею, мають отримати більші суми.

«Вважаю цей розподіл дискримінаційним», – сказав депутат. Він наголосив, що кошти необхідно розподілити за прозорими критеріями, наприклад, орієнтуючись на протяжність доріг чи кількість населення.

Обранець громади звернув увагу на те, що стан доріг у Любешівському районі далеко не найкращий, а подекуди жахливий і аварійний.

Він запропонував внести зміни до розпорядження, врахувавши інтереси жителів Любешіського району та передбачивши можливість проведення ремонту доріг у Любешівському районі державного значення, зокрема до кордону з Білоруссю.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus