USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Розподілили понад 60 мільйонів вільних залишків бюджету Волині

4 Квітня 2018 15:29
Ремонт медичних закладів, закупівля обладнання та підтримка закладів освіти: низку змін до обласного бюджету на 2018 рік ухвалили депутати облради.

Відповідний проект рішення підтримали під час пленарного засідання сесії облради 4 квітня.

Депутати розподілили залишки освітньої та медичної субвенції, а також вільного залишку коштів обласного бюджету. Вільний залишок обласного бюджету становить 63,84 мільйона гривень. Пріоритетом у фінансуванні стали об’єкти обласної комунальної власності. Понад 35,6 мільйона спрямують на галузь охорони здоров’я. Наприклад, 12,6 мільйона передбачили на придбання медичного обладнання для перинатального центру, мільйон – для обслуговування медичного обладнання в обласному онкодиспансері, 1,5 мільйона – на проведення капітального ремонту корпусу № 4 обласної психлікарні № 1, 9,92 мільйона – на капремонт відділень обласної інфекційної лікарні, 1,2 мільйона – для придбання швидкозаморожувача плазми для обласної станції переливання крові.

Для проведення капітального ремонт даху гуртожитку Луцького педагогічного коледжу передбачать 800 тисяч, 1,25 мільйона – на реалізацію заходів регіональної комплексної програми розвитку освіти.

У галузі культури 395 тисяч спрямують на завершення ремонту покрівлі господарського корпусу облмуздрамтеатру, 220 тисяч – як фінансову підтримку музею історії сільського господарства Волині – скансену, 205 тисяч - на виготовлення частини робочої документації: по реконструкції та пристосування будівлі та по відтворенню геометрії валів та дерев'яних елементів в’їзної вежі та верхньої частини валу села Городище Володимир-Волинського району.

Залишки освітньої субвенції становлять 64 мільйони гривень, 30 мільйонів з них становлять нецільові кошти, які розподілять у тому числі на протипожежні заходи та на заклади професійно-технічної освіти.

Залишки медичної субвенції у сумі 6,5 мільйона гривень спрямують на потреби обласного онкодиспансеру.

Залишки коштів обласного фонду охорони навколишнього середовища у сумі 1,931 мільйона розподілять на низку потреб, відповідно до рекомендацій профільної комісії облради. Йдеться, зокрема, про виділення 700 тисяч гривень на реконструкцію каналізаційних очисних споруд селища Цумань Ківерцівського району.

Як пропонували члени бюджетної комісії облради, за рахунок зменшення обсягів резервного фонду обласного бюджету виділять 243 тисячі гривень на очистку магістрального каналу в районі річки Прип'ять на Ратнівщині, 198 тисяч – для завершальних робіт, необхідних для відкриття дитсадка в селі Кримне Старовижівського району, 200 тисяч - на освітлення вулиць та придбання оргтехніки в селі Кукли Маневицького району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus