USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Волиньраді пропонують внести зміни до обласного бюджету на 2018 рік

2 Квітня 2018 18:03
Вільні залишки в обласному бюджеті розподілятимуть першою чергою на обласні комунальні заклади освіти та охорони здоров’я.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань бюджету, фінансів та цінової політики 2 квітня.

Директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ігор Никитюк повідомив, що кошти залишків медичної та освітньої субвенцій пропонують витратити перш за все на заклади обласної комунальної власності.

Голова бюджетної комісії Ірина Вахович зазначила, що понад 35 мільйонів розподілятимуть на комунальні заклади охорони здоров’я, а під час розподілу залишків освітньої субвенції пріоритетом буде протипожежна сигналізація у школах області - з управлінням освіти пропрацювали кожну позицію переліку. Ресурс залишків медичної субвенції спрямують на купівлю рентгенодіагностичного комплексу на три робочі місця для обласного онкодиспансеру та апарату ШВЛ для обласної інфекційної лікарні. Також додатковий ресурс розподілять на ремонт доріг.

Окрім цього, 180 тисяч з резервного фонду пропонують спрямувати на вуличне освітлення та придбання оргтехніки для села Кукли Маневицького району, 198 тисяч – на вирішення проблеми підтоплення, розчистку 11 кілометрів каналу у Ратнівському районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus