USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Розповіли про стан потерпілих у ДТП з маршрутками в Луцьку. Відео

15 Жовтня 2021 22:10
У Луцьку на проспекті Відродження 15 жовтня в аварії травмувалися десять осіб, серед них – чотирирічна дитина.

Суспільне поспілкувалося з травмованими, поліцейськими та представниками перевізника, що вони кажуть про момент зіткнення.

Лучанин Василь – пасажир однієї з маршруток, яка потрапила в аварію. У чоловіка розбитий ніс. Він розповідає, що на момент зіткнення маршрутка повна не була, зайняті були лише сидячі місця. Каже: «Ґаву зловив шофер та й все. Він, навіть, не гальмував, бо він не встигнув. Той став, а той – міцний удар і все».

Лучанин Василь отримав травму носа під час аварії.
Травмована в аварії, пасажирка маршрутки № 2 Людмила, унаслідок ДТП забила грудну клітку. Жінка каже, що все відбулось моментально: «Маршрутка одна призупинилась, аби пропустити машини, а цей водій чи відволікся, чи що і вдарив у попередню. Аж раптом гагах і все полетіло».

Серед травмованих – чотирирічна дитина. О 13 годині 30 хвилин її доправили швидкою допомогою в обласну дитячу лікарню. Після огляду у неї виявили злам нижнього зуба. В задовільному стані дитину відпустили додому, – розповів лікар-травматолог Сергій Давидюк.

За словами поліцейського Василя Перевозніка, аварія трапилася о 13:00. З його слів, маршрутка № 9 їдучи по проспекту Молоді, при виїзді на Відродження пригальмувала. За нею рухалась маршрутка № 2.

«Водій маршрутки № 2 не знаю з якої причини допустив зіткнення з цією маршруткою», – каже поліцейський. Водії обох маршруток пройшли освідування на стан алкогольного сп’яніння.

Диспетчерка підприємства, яке обслуговує 2-ий маршрут, Ірина телефоном розповіла, що технічний стан автобуса та стан здоров’я водія перевіряли вранці перед тим, як він виїхав на маршрут, зауважень не було.

Жінка каже: керівники підприємства побували на місці ДТП, деталі не озвучила. Про компенсацію ніхто з пасажирів поки не звертався. Керівник підприємства Микола Макарчук на телефонні дзвінки не відповів.

Причини аварії встановлюють, триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 17 Жовтня 2021 10:45
Ну перевірка при виїзді машин на лінію на підприємстві Санрайз який обслуговує 2й маршрут дуже сумнівна!!!! І автобуси там вже в такому стані що їх потрібно просто порізати на металобрухт! В Олени Голевої не на першому місці не технічний стан автобусів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus