USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Розпиття алкоголю бачать діти»: у Луцьку – конфлікт між ОСББ та магазином

6 Лютого 2020 23:15
В обласному центрі Волині між одним із ОСББ та магазином на вулиці Воїнів-афганців поблизу будинку №4 виник конфлікт, оскільки люди часто купують алкоголь та йдуть розпивати у двір будинку, а це бачать діти.

Про це йшлося 6 лютого під час засідання виконавчого комітету Луцькради.

Так, на розгляд членів виконкому винесли питання про продовження розміщення підприємцем Разумовським В.В. стаціонарної тимчасової споруди на вул. Воїнів-афганців (поблизу будинку № 4)

Голова ОСББ Оксана Конащук розповіла, що там продають алкоголь на винос, люди ропивають його у дворі будинку, і все це бачать діти.

«Протягом 5 років мені надають відповіді, що розміщення споруди відповідає законодавству. Якщо нас не почують, то ми будемо застосовувати радикальні міри. Коли встановлювали, то в нас ще не було ОСББ», - зазначила Оксана Конащук та додала, що не хоче під вікнами чути якісь вистави.

Натомість підприємець Вячеслав Разумовський пригадав, що коли встановлювали тимчасову споруду, то була ініціативна група людей, з якою дійшли згоди про встановлення. З його слів, до нього з ОСББ не зверталися жодного разу.

«Ми проклали тротуарні доріжки та зробили освітлення, тож люди погодилися. До мене особисто не надходило ніяких скарг. Режим роботи з 22.00 до 10.00», - зазначив підприємець та додав, що готовий шукати компроміс з ОСББ.

Член виконкому Олександр Серватович наголосив, що потрібно шукати компроміс, адже підприємець не винен, що лучани купляють алкоголь та йдуть його пити у двір ОСББ. До того ж, поряд з цим магазином знаходяться супермаркети, в яких також можна купити алкоголь.

«Ми просто поставимо підприємців у різні умови конкуренції», - зазначив Олександр Серватович.

Окремі члени виконкому наголосили, що мешканці повинні викликати поліцію, якщо мають якісь скарги.

Виконувач поноважень міського голови Григорій Пустовіт зазначив, що до поліції надішлють звернення, аби вони розбіралися з розпиттям алкоголю в цьому дворі після 22.00.

Відтак, підприємцю погодили розміщення тимчасової споруди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Краєзнавець. Показати IP 7 Лютого 2020 06:21
І не тільки у цьому дворі( Привокзальний р-н- постійне розпивання на дитячих майданчиках та під вікнами-- біда району. Йде повне розбещення дітей. Поясніть дитині,що так робити не гарно, якщо під вікнами на Арцеулова цілодобова п"янка.Магазини в новобудовах повинні забезпечити літні площадки для своїх покупців.
мешканець ЛПЗ Показати IP 7 Лютого 2020 08:32
Аналогічна ситуація складається у дворі будинку Дружби народів,1. Поруч магазин АТБ.Покупці (вище професійне училище №9) купують спиртне і розпивають на дитячому майданчику одразу за магазином і на очах у дітей та мешканців будинку (вибачте, і "срач" теж залишають після себе).Це половина проблеми.Перебуваючи у стані алкогольного сп*яніння,часто влаштовують бійки між собою (про крики, нецензурну лайку в час,коли мешканці будинку відпочивають) я вже мовчу.Поліцію викликали ... і що? А нічого!
мешканець ЛПЗ до мешканець ЛПЗ Показати IP 7 Лютого 2020 08:35
Поправка.Покупці - це переважно учні вищого професійного училища №9 (вищість училища не завжди говорить про високи моральні цінності їхніх учнів).
Анонім до мешканець ЛПЗ Показати IP 7 Лютого 2020 10:38
Як сказав один викладач того Вищого училища, коми ми прийшли до його знайти толкового студента-електрика - в мене група розділена на дві половини - одна нічого не знає, друга п'є і нічого не знає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus