USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Розшукують свідків ДТП, внаслідок якої важко травмувався 25-річний юнак

27 Грудня 2016 14:29
Постраждалий у ДТП нововолинець Олександр Томашук шукає свідків аварії, яка сталася вранці 12-го червня. Інцидент трапився поблизу автостанції у Нововолинську.
Про це повідомляє БУГ.

За свідченнями очевидців, водій мікроавтобуса «Volkswagen T4», виїжджаючи з автовокзалу, не пропустив мотоцикліста, що рухався по головній дорозі. Від удару водія мотоцикла, 25-ти річного жителя Нововолинська Олександра Томашука, відкинуло та просунуло по зустрічній смузі до узбіччя метрів з двадцять.

Мотоцикліста каретою “швидкої” доставили у Нововолинську ЦМЛ. Водій мотоцикла, що отримав важкі травми, залишився без ноги.

У соціальних мережах небайдужі мешканці міста збирали допомогу постраждалому.

Можливо, хтось став свідком цієї аварії, або є відеозапис з відеореєстратора, будь ласка, зв’яжіться з ним за номером телефону: 0968525967.

Олександру Томашуку крайнє необхідна ця інформація для встановлення усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
))) Показати IP 27 Грудня 2016 21:47
аварія відбулась 12-го червня ?....кого ви народ 27-го грудня найти хочете ????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus