USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині четверо поліцейських постраждали в ДТП. ФОТО

21 Грудня 2015 12:28
Четверо працівників поліції потрапили в ДТП у Нововолинську. Усіх госпіталізували у лікарню, - повідомляє прес-служба волинської поліції.

ДТП сталася 19 грудня о 19:45. 41-річний працівник Нововолинського відділення поліції, керуючи автомобілем «Чері», не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із автобусом «IVAN», під керуванням 52-річного жителя міста Нововолинськ.

Внаслідок автопригоди водій та троє поліцейських, пасажирів легковика, отримали тілесні ушкодження.

Як повідомили у прес-службі ДСНС, трьох постраждалих із понівеченого автомобіля допомагали дістати рятувальники.

До місця події були направлені працівники чергової варти ДПРЧ-5 Нововолинська. Під час проведення аварійно-рятувальних робіт за допомогою спеціального гідравлічного інструменту з легкового автомобіля постраждалі були деблоковані та передані працівникам швидкої допомоги. Усіх госпіталізували.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди розпочато кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Працівники поліції потрапили у ДТП у позаслужбовий час, тому були не у форменому одязі, проте позиція керівництва відділу жорстка і на даний час приймається рішення щодо звільнення водія-порушника з правоохоронних органів – прокоментували БУГу у Нововолинському відділі поліції.

Як повідомляє Нововолинськ діловий, поліцейський, який скоїв ДТП, був не службовому авто, а на своєму власному. Згідно з повідомленням видання, водієві маршрутки принесли офіційні вибачення, усю заподіяну шкоду, вочевидь, компенсують. Наразі в усіх поліцейських нібито струс мозку, забої, у водія — капітана поліції ще й перелом ключиці, а одному з пасажирів сильно травмувало грудну клітину.

Фото Нововолинська ділового:

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Анатоль_ Показати IP 21 Грудня 2015 12:37
Я в шоці!
оль_ до Анатоль_ Показати IP 21 Грудня 2015 19:35
поміняй "шо" на "сра" і нарешті зрозумієш - де ти є
ого Показати IP 21 Грудня 2015 13:18
ПЕРШ ЗА ВСЕ ТРЕБА МІНЯТИ ЗАКОНИ, СУДИ, ,,,,,,,,,,,,ІТ, ДАЛІ!!!! А ЦЬОГО З ВРХІВ НЕ ХОЧЕ НІХТО !!!
Лучанин Показати IP 21 Грудня 2015 13:49
Міністр не приїхала до Луцька!!! - тож "день міліці", тобто Поліцї - аж, вдався таки! А на мою думку поліції потрібно таки більше, бо ну дуже багато на них поклали на їхні плечі! Вірю що справляться і надії справдяться!
Василь Показати IP 21 Грудня 2015 17:01
Да ну на? Не може бути! Ця серія не так повинна була починатися, видно режисер щось переплутав. Там на допомогу повинні були приїхати ще 2 екіпажи, один з яких мав потрапити під КамАЗ, а другий просто врізатися в стовпа. Коротше, дивіться в наступних серіях на екрана... тобто на вулицях міст. Гарного перегляду!
малий лище вох до Василь Показати IP 21 Грудня 2015 20:06
ваш айпі зафіксовано, чекайте розумнику гостей, готуйте дотепні жарти !
Маша Показати IP 21 Грудня 2015 23:02
Нічого не помінялося,випішують питання про звілнення водія з органів.... Чому звільняти, почніть з себе,розберіться спочатку, а людину відправте у відпустку за свій рахунок... А якщо будете звільняти то хоча не забудьте звільнити, так як ви вмієте, заднім числом(
Анонім Показати IP 22 Грудня 2015 01:38
згідний як так званих нових поліцаів які перебили кучу машин службових то незвільняють а як старого мента то все на вулицю він що не людина не може пдр порушити
Для аноніма до Анонім Показати IP 22 Грудня 2015 15:26
це не нові поліцейські, а старі бувші міліціонери,які ще непереатестовувались. Це страві кадри, а нові поліцейські, які тільки в суботу прийняли присягу не при чому
гр Показати IP 22 Грудня 2015 14:33
І що такого? Інша справа якщо в нетверезому стані, то ж ніхто не загинув. Ну сталося дтп, буває, тим більше в позаробочий час, слава Богу без жертв. Для чого роздувати незрозуміло що? Яка різниця хто був за кермом, працівник поліції чи хтось інший?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus