USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Подробиці ДТП на трасі Нововолинськ-Львів: постраждалі у лікарні

1 Грудня 2017 16:17
30-го листопада близько 13:00 на трасі в селі Литовеж Іваничівського району сталася ДТП. Стали відомо його подробиці, пише БУГ.

На трасі Нововолинськ-Львів у селі Литовеж бус Фольксваген”, який рухався по головній дорозі у напрямку до Львова, в’їхав у автомобіль ВАЗ, який виїхав із бічної вулиці села. Внаслідок зіткнення постраждали водій легковика 1934 року народження та його син 1960 року народження, жителі села Біличі. Травми отримані незначні. Обидва чоловіки знаходяться у лікарні на обстеженні.

Окрім них, в салоні легковика була ще дружина водія. На щастя, вона не постраждала.

У Литовежі сім’я була на похоронах. Про це стало відомо від голови Литовезької ОТГ Івана Іванчука.

— По даному факту ДТП відкрито кримінальне провадження. Є припущення, що винуватцем ДТП є водій легковика. Але остаточне висновок буде після проведення експертизи, яка має з’ясувати швидкість з якою рухався автомобіль “Фольксваген” та інші моменти. Алкоголю в учасників ДТП не виявили, – повідомили у Іваничівському відділі поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus