USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Розвідці злили імена командирів кадирівців, що воюють в Україні: одного ліквідували

10 Березня 2022 21:53
У війні Росії проти України беруть участь військовослужбовці Росгвардії від Чеченської Республіки. Українська розвідка отримала комплект матеріалів на командирів загонів кадировців.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

До України кадирівці прибули у зону відчуження у Чорнобилі через білоруський кордон. Серед них були командири «Север» – Магомед Тушаев, який вже помер; «Юг» – Хусейн Межидов; «Ахмат-Грозний» – Анзор Бісаєв.

Що відомо про російських вбивць

Генерал-майор Тушаєв був офіцером ОМОН і командиром 141 моторизованого полку національної гвардії Чечні. Його вбили українські військові 26 лютого поблизу Гостомеля.

Читати ще: Розбиту колону, яка мала «зайти в Київ», очолював кадирівський генерал Тушаєв

Анзор Бісаєв наразі перебуває або в Бородянці, або в Бабинцях на Київщині. Він є командиром загону особливого призначення управління федеральної служби національної гвардії Росії в Чеченській Республіці.

Хусейн Межидов – командир 249 окремого спеціального моторизованого ордена Жукова батальйону «Південь».

Як ми писали, раніше радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявляв, що Кадирова дуже сильно підставляють російські військові, користуючись війною в України, щоб послабити його вплив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus