USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Русские победят фашистов в Украине»: пропагандиста, якого викрили на Волині, таки взяли під варту

18 Травня 2022 11:13
Киянина, який на Волині агітував за «русскій мір», взяли під варту.

Спочатку суд першої інстанції обрав для проросійського пропагандиста домашній арешт, йдеться у сюжеті Аверсу. Проте Волинський апеляційний суд скасував попередньо обраний запобіжний захід.

В апеляційному суді постановили на час слідства тримати проросійського агітатора за гратами.

Нагадаємо, киянин переїхав на Волинь після 24 лютого. Сім’ю вивіз до Польщі, а сам залишився у прикордонному районі. Його прихистили у чоловічому монастирі Володимир-Волинської єпархії УПЦ в селі Світязь.

Як інформує Волинський апеляційний суд, взяли під варту громадянина Ж., який підозрюється в умисних діяннях, які виразились у розповсюдженні матеріалів із публічними закликами до насильницької зміни та поваленні конституційного ладу, а також у поширенні матеріалів, у яких міститься виправдовування та визнання правомірною збройної агресії російської федерації проти України (ч.2 ст. 109, ч.2 ст.436-2 КК України).

Ухвалою апеляційного суду скасовано попередньо обраний запобіжний захід місцевого суду щодо Ж. у вигляді домашнього арешту.

«Три ракеты по Львову…. Смерть нацыстам рашистам», «русские победят фашистов в Украине, и остануться нормальне украинцы без ненависти к россии» - такого роду та змісту відео з коментарями публікував на своєму YouTube-каналі підозрюваний колаборант Ж., мешканець м. Києва, якого на початку війни, тимчасово, як біженця, прихистили в одному з монастирів Української православної церкви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
007 Показати IP 18 Травня 2022 12:16
При гріли змію , а чому побіг до так званих бандерівців , фашистів , і Європу , потрібно було бігти в руській мір . Думаю що і дружина там також , зараз в Європі пропагандою про русню займається . Ех ви не благодарне бидло . Таких потрібно розстрілювати щоб не плодилось .
Ігор луцький Показати IP 18 Травня 2022 13:47
Чомусь і не здивований,що цього клієнта прихистили в УПЦ МП.
Альберт Показати IP 18 Травня 2022 17:59
Ой. А знаєте скільки таких гнід понаїхали? Він не один. Можу поразказати, як вони чекають " сваіх рєбят". Їх там розвалили і вбивають, а вони і далі в засос їх лижуть. РАБИ.
Krzysztof Показати IP 18 Травня 2022 19:16
Odeslijcie go do do putinka-skurwysynka z "honorami", ........ Autem... moskalskim obwoźnym krematorium
Прокурор Показати IP 18 Травня 2022 22:29
А своїх дітей, хіба, він по іншому навчав??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus