USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Саакашвілі отримав посвідчення особи у Нідерландах

14 Лютого 2018 18:25
Лідеру партії "Рух нових сил" Міхеїлу Саакашвілі надали посвідчення особи, яке дозволяє йому проживати і працювати у країнах-членах Євросоюзу.

Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці у Facebook."Сьогодні в Амстердамі, вперше за останній час, у мене з'явився документ, що засвідчує мою особу. Відразу по прибуттю у Нідерланди мені вручили посвідчення особи, що дає право на проживання і роботу в Євросоюзі, вся процедура зайняла всього кілька хвилин. Але я як ніколи рішуче налаштований повернути своє українське громадянство", - написав він.



Нагадаємо, Саакашвілі був затриманий 12 лютого правоохоронцями у Києві в ресторані «Сулугуні», після цього, за словами його соратників, був вивезений у невідомому напрямку.

Пізніше у Держприкордонслужбі заявили, що Саакашвілі повернуто до Польщі, звідки він прибув з порушення українського законодавства. За словами речника ДПСУ Олега Слободяна, під час затримання політика на правоохоронців «накинулися невідомі із оточення Саакашвілі, і прикордонники змушені були захищатися та застосувати силову підтримку».

Згодом на офіційному сайті Прикордонної служби Польщі з’явилося повідомлення про те, що Саакашвілі вже перебуває на території цієї країни.

13 лютого під час прес-конференції у столиці Польщі Варшаві Саакашвілі заявив, що у найближчі дні планує побачитися із сім'єю в Нідерландах, а потім займатися політичною діяльністю в Європі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ок Показати IP 14 Лютого 2018 19:16
Нарешті воно счезло...
Хто виграв? Показати IP 14 Лютого 2018 19:36
І чого добився Порошенко викидаючи з країни опозиційного політика через формальності оформлення громадянства, яке сам і вручав, коли піарився на Саакашвілі? Скільки процентів населення України згодолись би на позбавлення громадянства Порошенком і викидання з країни взамін отримання паспорта громадянина ЄС? Для Нідерландів Саакашвілі не "агент Кремля"?
обкрадені пенсіонери Показати IP 14 Лютого 2018 20:07
порошенку імпічмент і на нари!!!
Баріга Показати IP 14 Лютого 2018 21:47
Это карточка учета наркозависимых
товарознавець Показати IP 15 Лютого 2018 07:58
Щось він все більше на бомжа стає схожий, цей Михайлик грузинський....
ан Показати IP 15 Лютого 2018 11:24
і ким в нідерландах працювати буде? на будівництві чи що? в керовники його ж там не візьмуть. додому хай їде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus