USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Саакашвілі затримали у Києві. Відео

12 Лютого 2018 16:06
У Києві біля ресторану «Сулугуні» на Музейному провулку затримали лідера «Руху нових сил» Міхеїла Саакашвілі.

У коментарі ТСН затримання політика підтвердив його соратник Давід Сакварелідзе.

«Михаїла затримали спецпризначенці, його відвезли у невідомому напрямку», - сказав він.

За даними джерел ТСН у правоохоронних органах, Саакашвілі затримали за запитом Міграційної служби. Повідомляється, що його затримували люди в масках і з написами на куртках «Державна прикордонна служба».

Відео з тим, як силовики вриваються до ресторану, опубліковано на сторінці Саакашвілі у Facebook.

УВАГА! На відео присутня ненормативна лексика!

Разом з тим, як інформує ТСН, лідера «Рух нових Сил» Міхеїла Саакашвілі, якого затримали у Києві депортують з України. Про це виданню повідомили власні джерела.

«Так, це депортація. Депортація до Європи», - зазначив високопоставлений чиновник.

Водночас інше високопоставлене джерело зазначило, що його депортують не до Нідерландів, адже туди він міг поїхати лише за власним бажання. «Це називається реадмісія - повернення нелегала до країни, звідки він нелегально прибув», - додав співрозмовник.

Це означає, що Саакашвілі буде депортовано до Польщі, адже до України він прибув саме звідти у вересні 2017 року, прорвавши кордон.

За інформацією джерел в дипломатичних колах, приблизно п’ять днів тому українська сторона звернулася до польської з проханням про процедуру реадмісії Саакашвілі, але польська сторона на момент затримання Саакашвілі на запит не відповіла, оскільки має місяць на його обробку.

9 лютого соратник лідера «Руху нових сил» Давід Сакварелідзе заявив, що спецпідрозділ СБУ «Альфа» має намір затримати Саакашвілі в готелі Fairmont Grand Hotel Kyiv (вул. Набережно-Хрещатицька, 1).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus