USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Саакашвілі заявив, що перебуває в Україні легально. Документ

8 Листопада 2017 07:40
Лідер партії «Рух нових сил» Міхеїл Саакашвілі, який, будучи особою без громадянства, нелегально прорвався раніше через державний кордон України, заявив, що отримав документ про легальність свого перебування в Україні.

«Сьогодні нарешті отримав від міграційної служби документ, який засвідчує, що я перебуваю на території України легально. Звичайно, я цим не задовольняюся, а добиваюся через суд права відновити моє громадянство», – написав він у фейсбуці, повідомляє Радіо Свобода.

Що це за документ, Саакашвілі не уточнив. При цьому він оприлюднив фотографію сторінки невідомого документа, назва якого на знімку обрізана. Що саме має засвідчувати цей документ, так само не відомо. У тексті цей документ, виданий головним управлінням Державної міграційної служби України в Київській області ще 31 жовтня, названий «довідкою». Термін його чинності – до 1 грудня 2017 року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus