USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Саакашвілі показав свій справжній підпис

31 Липня 2017 10:07
Екс-президент Грузії та екс-глава Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі заявив, що в Україні підписується кирилицею і показав, який вигляд має його підпис.

Про це Саакашвілі заявив на своїй сторінці у Facebook.

"Ось так виглядає мій підпис - документ з офіційного архіву Президентської бібліотеки Саакашвілі в Тбілісі. Він на фасаді бібліотеки. Бібліотека - єдина будівля, яку я залишив після себе і формально пов'язана з моїм ім'ям, не крамниці, не вілли, а безкоштовна бібліотека", - зазначив він.
29 липня колишній президент Грузії і екс-голова Одеської облдержадміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що його позбавили українського громадянства через "фальшивий документ". Саакашвілі стверджує, що анкета, яку раніше оприлюднив нардеп Володимир Ар'єв, заповнена не ним, а також на ній стоїть не його підпис.

Порошенко позбавив Саакашвілі громадянства України на підставі рекомендацій Комісії з питань громадянства при президентові України. Сам Саакашвілі заявив, що його хочуть змусити отримати статус біженця, проте він збирається домагатися «законного права повернутися в Україну». Українське громадянство Саакашвілі надав своїм указом президент України Петро Порошенко в кінці травня 2015 року. Напередодні отримання українського паспорта його було призначено головою Одеської облдержадміністрації. У грудні 2015 року його позбавили громадянства Грузії. На посаді глави Одеської області Саакашвілі пропрацював півтора року, після чого оголосив про відставку, звинувачуючи президента у недотриманні обіцянок і просуванні на керівні посади в райадміністраціях «старих корупціонерів». Тоді ж колишній президент Грузії оголосив про створення власної політичної сили, з якою піде на вибори в український парламент.

Інформаційне агентство Волинські Новини проводить опитування, щоб дізнатися думку волинян про те, чому Саакашвілі позбавили українського громадянства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus