USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Сам буду там купувати необхідні речі»: мер закликав лучан підтримати підприємців Нового ринку

9 Квітня 2021 22:11
Луцький міський голова Ігор Поліщук закликав лучан підтримати підприємців, які переїхали із Центрального ринку на «Новий», пообіцявши, що і сам за можливості буде заїжджати на ринок і купувати речі, які йому будуть необхідні.

Про це інформував Луцький міський голова Ігор Поліщук під час традиційного щотижневого звіту 9 квітня.

Зі слів очільника міста, підприємці «Нового ринку», що у Луцьку, дуже просять про підтримку.

«Сьогодні їхня робота на цьому ринку не є простою. І клієнтів не так багато, як би хотілося. Ми зі свого боку максимально працюємо над тим, щоб покращити транспортне сполучення і залучити ще й приміський транспорт», – заначив мер.

Читати ще: Протистояння вичерпане: підприємці зі Старого базару добровільно переїздять на ринок «Новий»

Він наголосив, що, станом на сьогодні, вже розробили комплексну схему організації дорожнього руху із зупинками громадського транспорту та пішохідними переходами для того, щоб люди, які приїжджають на «Новий ринок» мали максимальні зручності для користування ним, а перевізники, які працюють на цьому маршруті мали можливість якісно виконувати свою роботу.

«Зі свого боку хочу попросити лучан підтримати цих підприємців. Якщо ви маєте можливість, заїдьте на «Новий ринок». Там є доволі великий вибір різноманітних товарів: продукти харчування, насіння, продовольчі товари, побутова хімія, одяг, взуття, запчастини до сільськогосподарської техніки, жива птиця і багато іншого. По-можливості, також буду заїжджати на ринок і купувати речі, які мені будуть необхідні, у цих підприємців, які чесно і порядно переїхали на нове місце», – пообіцяв міський голова.

Нагадаємо, «Новий ринок» єдиний у Луцьку, що збудований згідно із вимогами державних будівельних норм. Тут є і парковка, і пожежні водойми, дотримано усіх необхідних санітарних норм. Усі підприємці одноголосно кажуть: до місця звикли, потроху збільшується і кількість покупців. Єдине, на що нарікають, то це на те, що не вистачає належного транспортного сполучення. Впевнені: ринок запрацює на повну потужність, коли сюди запустять маршрутки.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Анонім Показати IP 9 Квітня 2021 22:20
Розраховано на 14% виборців,бо нормальні люди туди не підуть.А ще кажуть"після бою руками не махають"
Лучанин Показати IP 9 Квітня 2021 22:35
Цей ринок нікому не потрібен. Фікція
Я до Лучанин Показати IP 10 Квітня 2021 00:35
Так само як і той гадюшник що і був у центрі. Майже рік його немає і нічого, всі живі і зророві, з голоду не вмирають. Ідіть купувати нормальні свіжі продукти в супермаркети, а не за турецьким ширпотребом і просрочкою побачите!
Вася Олика ПЛ Показати IP 9 Квітня 2021 23:09
Все норм. Це помераюча форма торгівлі ...
лучанка Показати IP 9 Квітня 2021 23:44
мало хто на окраїну ту поїде.
Ded до лучанка Показати IP 11 Квітня 2021 20:34
ОСЬ ПРОСТО В ЯБЛОЧКО??
Пр Показати IP 10 Квітня 2021 04:58
Чого всі хочуть той шанхай в центрі міста??????там просто жах ....побудували новий,сів на маршрутку і поїхав.....нормальні і адекватні розуміють, що треба переїхати і так буде краще всім.
Анонім до Пр Показати IP 10 Квітня 2021 10:50
Оо,боти під'їхали.
лучани Показати IP 10 Квітня 2021 07:50
Закрити Пасаж та Варшавку за блокування навколишніх вулиць.
Анонім Показати IP 10 Квітня 2021 11:08
В центрі був продуктовий ринок. Тобто тк, що забрали гуманітарку - це чудово. Але потрібно було виселити всіх, хто торгує непродовольчими товарами, а дати можливість там торгувати тим зто торгує продуктами, городиною, саджанцями, квітами.
Апет до Анонім Показати IP 11 Квітня 2021 20:35
50/50
Луцьк Показати IP 10 Квітня 2021 12:02
Шо тимчасові торгові кіоски на зупинках громадського транспорту, шо оті Варшавки,чи базари біля замку, чи Глобуса, чи Лучеська - то рудименти і атавізми минулих часів, тобто атстой повний ! Вже дожилися до того, шо торгаші обнагліли і почали замість тимчасових споруд нагло будувати капітальні споруди прямо на тротуарах - біля міської лікарні, біля Егоїста, на Героїв УПА і т. д. В цивілізованих європейських містах такого і близько нема ! І чим довше вони існують - тим більної шкоди завдають у формуванні передового світогляду молодого підростаючого покоління лучан. Хочеш, владо, себе задекларувати як влада проєвропейська - то приймай міри ! Бо вибори не за горами !
Дід Єгор до Луцьк Показати IP 11 Квітня 2021 20:41
Ви коли у Європі останній раз були??? І де ( не далі Хелма)??? Хоча навіть в Хелмі як і в кожному містечку Є базари!!! Тільки здебільшого це Базари, а не шанхай з антисанітарією!!!!! Я проти того, що творилося на місці Старого Базару, але не проти Старого Базару і районних ринків міста!!!!!
Лучанка для лучан Показати IP 10 Квітня 2021 13:21
40-50 років тому, коли територія м.Луцька дісно закінчувалась на межі залізничного вокзалу та колишнього міського аеропорту на землях якого побудовані ТЦ "Там-Там" і ТРЦ "Порт-Сіті", вул. Сухомлинського, ринок "Варшавський" дісно рахувався, як околиця Луцька та відповідав тогдішній місцевій архітектурі. На теперішній час після появи та забудови завокзального району, 33-кварталу і інших спальних районів, що розташувались впродовж вул.Кравчука, вул.Карпенка-Карого та проспекту Соборності де Луцьк простягнувся на десятки кілометрів, ринок "Варшавський" перестає бути актуальним і став для регулювання містобудівної діяльності Луцька - кісткою у горлі.
Дід Єгор до Лучанка для лучан Показати IP 11 Квітня 2021 20:47
Частково не згоден!! Якби біля ринків не віддавали території за хабарі, щоб будувалися торгівельні центри то що., а облагорожували при ринкові території, було б зовсім інше! Я не проти торгівельних центрів, я проти абсурдів!!!! Скажімо ТЦ Варшавський чи Ювант, - паркінгів мало і ті платні - результат, практично скрізь там вільні місці, натомість муніципали мзду гребуть у простолюду, що запакувався в дворі біля ринку на газоні, або гірше ускладнює рух припаркувавшись на узбіччі!!! Як наслідок двори при ринках в часи пік для мешканців будинків - забиті транспортом!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus