USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

САП вручила Андрію Садовому підозру у зловживанні владою

21 Листопада 2019 12:26
Спеціалізована антикорупційна прокуратура офіційно оголосила про підозру у зловживанні владою меру Львова Андрію Садовому. Про це у четвер, 21 листопада, заявив сам Андрій Садовий.

Він також уточнив, що підозра оголошена по справі будівництва індустріального парку у Рясному, пише Zaxid.net.

«Щойно прокурори Холодницького вручили мені повідомлення про підозру. Про що йдеться? У 2015 році місто Львів на відкритому інвестиційному конкурсі залучило інвестора – компанію CTP. Ми від цієї компанії за землю отримали 54 млн грн. Було поле, де корови паслися. На цьому полі компанія має збудувати індустріальний парк», – повідомив Андрій Садовий.

Нагадаємо, один з найбільших індустріальних девелоперів Європи нідерландська компанія CTP у 2015 році перемогла в міжнародному конкурсі на управління майбутнім індустріальним парком площею понад 23 га у промисловій зоні Рясне-2. Відповідно до грошової оцінки, голландці заплатили за землю 52 млн грн і зобов'язались інвестувати в інфраструктуру парку 50 млн євро, залучити потужних виробників та створити понад 3000 нових робочих місць. Втім, будівництво індустріального парку поки так і не почалося через відкрите кримінальне провадження і через протести місцевих мешканців, які вважали що ця земля належить їм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Опаньки!!! Показати IP 21 Листопада 2019 12:42
Невже й сміття змусять прибрати з усіх територій, що назвозив коштом міського бюджету?
Лємко Показати IP 21 Листопада 2019 14:45
Викинуть з вертоліта в центрі найбільшого сміттєзвалища. Якщо виживе, то хай живе.
Народна прокуратура Показати IP 21 Листопада 2019 15:17
Чистісінька правда! За вимагання неймовірного розміру відкату не дозволив будувати іноземцям сміттєпереробного заводу у Львові. Але в екологічній проблемі винні усі, лиш не він. Так і в даному випадку. Саме його почерк

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus