USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Олександр Савченко готовий очолити Волинську ОДА

16 Березня 2018 09:54
Олександр Савченко каже, що готовий очолити Волинську облдержадміністрацію замість Володимира Гунчика. Про це генерал-полковник розповів 15 березня в ексклюзивному коментарі журналістам телекомпанії «Аверс».

Савченко зазначив, що офіційного документу про своє призначення ще не бачив. Проте, каже, в кулуарах Кабінету Міністрів після засідання уряду 14 березня чув, що таке рішення вже прийняте.

«Я рішення офіційно ще на руках не тримав, так само про все читаю все в інтернеті. Знаю, що вчора на засіданні уряду це питання розглядали. В кулуарах кажуть, що уряд погодився. Так це чи ні, напевне, будемо схилятися до того, що так», - каже Олександр Савченко.

Пан Савченко каже, факт у тому, що посаду голови Волинської ОДА йому пропонували. Зауважимо, про це свого часу у Фейсбук повідомляв нардеп Ігор Гузь. Але це питання на деякий час «заморозили» на стадії спецперевірок.

Зараз призначення колишнього заступника міністра МВС головою Волинської ОДА вчергове набрало актуальності. Олександр Савченко каже, що переїзд на Волинь особливої радості йому не додає, але готовий виконати волю президента.

«Є певні обов’язки, а чутки про те, що мені «по-барабану» та Волинь, що я їду робити там вибори, то це не правда. Як можна нічого не роблячи в області, зробити вибори? Їх можа зробити лише покращивши певні умови проживання, вирішити певні питання тощо. В усякому випадку плани на Нововолинську шахту №10 у мене є», - каже Савченко. Та додає, що розслаблятися на Волині не буде.


Зазначимо, що генерал-полковник Савченко займав досить високі державні посади протягом своєї кар’єри. Зокрема, це керівні пости у правоохоронних органах, був директором Департаменту економічної безпеки НАК «Нафтогаз України». 2014-2016 роках, а потім - головою наглядової ради «Нафотогазу». Виграв конкурс та став першим заступником голови Київської облдержадміністрації. Також Олександр Савченко - кандидат юридичних наук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
ОДА Показати IP 16 Березня 2018 10:10
Як добре! А то Гунчик вже нас замучив з носатою Свєткою... ця баба Яга довела його...)))))) Як старому не соромно! Ганьба!
ОЛЯ до ОДА Показати IP 16 Березня 2018 10:40
А ХТО ТАКА НОСАТА СВЄТКА?
Лучанка Показати IP 16 Березня 2018 10:25
Цікавий факт - всі починають з шахти N10, а віз і нині там.
Анатоль_ Показати IP 16 Березня 2018 10:55
Новому начальству наш низький доземний уклiн!
505 Показати IP 16 Березня 2018 12:26
Так-так, бийте доземні поклони. А через пів року почнете псячити і обзивати Краще той уклін переадресуйте Богові, тому , що зараз піст .
Кіт Показати IP 16 Березня 2018 13:43
Я думаю, все буде добре, бо гіршого за Гунчика вже не буде, то була наша біда, слава Господу, що вже піде.
Олі Показати IP 16 Березня 2018 21:48
Носата то Свєтка Головачук - його нова жінка і начальниця інформвідділу в ОДА.
Новий засланець Показати IP 17 Березня 2018 12:12
Новий засланець , землякі якісь у нас неталановиті!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus