USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

СБУ оприлюднила розмови окупантів у ОРДЛО: «Яка Батьківщина? Зроблять з нас м'ясо і все»

22 Лютого 2022 18:09
Служба безпеки України опублікувала розмови бойовиків «ЛНР» і «ДНР», які у лютому 2022 року почали ескалацію подій на Донбасі.

Як зазначили в українській спецслужбі, ці розмови вдалося отримати в рамках контррозвідувальної роботи СБУ, повідомляє УНІАН.

На оприлюднених записах чути, як терористи та мешканці тимчасово окупованих територій у розмовах між собою зізнаються, що самі влаштовують провокації та обстрілюють мирне населення; обговорюють накопичення російських військ, у тому числі залучення чеченців з «полку Кадирова»; дивуються, що сили ЗСУ не ведуться на провокаційні обстріли бойовиків; озповідають, що самі ж бойовики влучили «в будку в Росії» (пізніше ФСБ назвала це обстрілом прикордонного пункту РФ у Ростовській області); підтверджують, що їхні снаряди влучили у Луганську ТЕС (унаслідок чого місто Щастя залишилося без електро-, водо- і теплопостачання) тощо.

«Матеріали розсекретили й оприлюднили із дозволу слідчих СБУ, щоб показати, хто насправді відповідальний за нагнітання ситуації на сході України. Заходи із викриття і документування зловмисників проводили співробітники СБУ в Донецькій та Луганській областях», – йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, ввечері 21 лютого російський президент Володимир Путін заявив про визнання Росією маріонеток Кремля – терористичних організацій «ЛДНР».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
95 квакваквартал Показати IP 22 Лютого 2022 18:31
Невідомі особи невідомо де невідомо кому невідомо що розповіли. Але за гроші кураторів. 30 срібляників кожному.
Хрен собачий Показати IP 22 Лютого 2022 19:24
Щоб ти здохло, Х..ЙЛО їб..че.
Рпппрпрп Показати IP 22 Лютого 2022 20:05
І ЯКА РІЗНИЦЯ, ЦЕ ВСЕРІВНО НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬ!! воно всерівно буде робити що хоче, вводити не вводити війська, робити чи не робити наступи
Nika. Показати IP 23 Лютого 2022 06:48
И чуют Донбасс и бачат Донбасс.....
Светлана Показати IP 23 Лютого 2022 18:13
Сумасшедшее х...ло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus