USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

СБУ показала ексклюзивне відео з обміну військовополоненими

2 Грудня 2022 12:21
Служба безпеки України показала відео звільнення з полону військових, яке відбулося напередодні. Серед звільнених – оборонці Маріуполя, в тому числі вісім захисників Азовсталі.

Кадри відомство поширило у Facebook.

«Більшість із визволених українців мають поранення і травми. Деякі – з ампутованими кінцівками або не мають можливості рухатися. Всі вони будуть проходити медичні обстеження, лікування та реабілітацію», – йдеться в повідомленні.

Загалом вдалося повернути чотирьох офіцерів і 46 військовослужбовців рядового та сержантського складу.

Серед них – захисники зі Збройних сил України, територіальної оборони, Військово-морських сил, Національної гвардії, Державної прикордонної служби.
У СБУ запевнили, що працюємо над тим, аби виконати повернути з полону кожного українця.

Читати ще: Сьогодні під час обміну полоненими додому повернулись двоє волинян

1 грудня про черговий обмін полоненими військовими першим повідомив керівник Офіса президента Андрій Єрмак. Звільнити вдалося 50 українських захисників. Серед них – поранені в сумнозвісній колонії в Оленівці на території так званої «ДНР». Також поранені в боях на Донецькому, Луганському, Запорізькому напрямках

Єрмак наголосив, що робота зі звільнення українських полонених триває щодня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus