USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

СБУ шантажує будівельні компанії, вимагаючи квартири за вирішення питань, – бізнесмен

11 Грудня 2018 12:43
СБУ вимагає квартири у будівельних компаній за вирішення питань. Про це на своїй сторінці у мережі заявив засновник компанії Taryan Group Артур Мхітарян. Каже, його бізнес став жертвою шантажу Служби Безпеки України.

Бізнесмен опублікував відео, в якому каже роз'яснення того, що відбувається останнім часом навколо Taryan Group і декількох десятків будівельних і девелоперських компаній в Україні.

"Невже у мить, коли в нашій країні воєнний стан, СБУ нема чого робити, окрім як шантажувати приватний бізнес і вимагати квартири за вирішення питань?

Я розумію, що зараз після мого відеозвернення на мене можуть «спустити всіх собак», вигадають якісь порушення, щоб очорнити мене і скомпрометувати. Можуть почати ставити палки в колеса, блокувати будь-які процеси в моєму бізнесі.

Але я готовий до цього, оскільки я не хочу ставати співучасником і заохочувати беззаконня, яке руйнує і видавлює прогресивний бізнес з країни.

Упевнений, що мовчати не можна! Якщо силовики не перестануть кошмарити бізнес і спеціально створювати проблеми, заганяти підприємців в пастку, у нашої країни не буде майбутнього!

Прошу вас вчинити по совісті, підтримати нас і зробити свій особистий внесок в розвиток вільного підприємництва, щоб не дати корупціонерам привід зайвий раз зробити вигляд, що нічого не відбувається і «замовчати проблему»! - йдеться у дописі бізнесмена.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 11 Грудня 2018 14:00
СБУ - це смердота ще та....
zxty 112 Показати IP 11 Грудня 2018 14:03
Єх замордують хлопця, скажуть шо за путіна був, докази предьявлять(((
Нема на то ради Показати IP 11 Грудня 2018 15:04
Такий формат забезпечення житлом, що сбушників, шо прокурорів, шо поліції був змавпований зі столиці, получив благословення і пустив глибоке коріння по всій Україні. Замість того, щоби домогтися централізованого бюджетного фінансування службового житла, було насаджено модель, яку озвучив отой будівельник. Перевірити виписані ордера за роки незалежності - все стане зрозуміло. В Луцьку ж видно, хто з ким дружить, де живе. Корупція чистої води - бо рука руку миє. А в Києві то вже перейшло межу. Закінчится то зле ! Сьогодні час не той !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus