USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

СБУ знешкодила банду, яка під виглядом правоохоронців грабувала харків’ян

21 Вересня 2022 16:05
Учасники злочинного угруповання вчиняли збройні нальоти на оселі громадян та вибивали з них гроші й інші цінні речі. Нападники залякували людей зброєю, застосовували до них насильство та погрози фізичною розправою.

До складу банди входили особи, раніше засуджені за вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів, зокрема за умисне вбивство. Про це повідомили в СБУ.

Для приховування злочинної діяльності бандити діяли під виглядом правоохоронців.

Співробітники СБУ затримали п'ятьох активних учасників угруповання: трьох – після вчинення розбійного нападу, ще двох – під час спроби приховати вогнепальну зброю. Ще одного з фігурантів оголошено у розшук.
Читати ще: Планували зірвати опалювальний сезон: у Києві викрили агентів ФСБ, які вивідували координати столичних ТЕЦ

У зловмисників вилучили великий арсенал бойових засобів ураження.

Затриманим і розшукуваному повідомлено про підозру. Суд обрав їм запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою, а одному зі зловмисників, який є неповнолітнім, – домашній арешт.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus