USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Житомирщині військовий поранив дитину: в його автівці знайшли арсенал зброї

13 Липня 2021 14:15
У Житомирській області лікарі борються за життя 9-річного хлопчика, якого до лікарні привезли із простреленим хребтом, шлунком та селезінкою. Хлопчика підстрелив військовий, у машині якого виявили цілий арсенал зброї.

Про це повідомляє ТСН.

Спершу поліцейським сказали, що дитину поранили під час прогулянки біля річки. Однак вдалося встановити, що хлопчика підстрелили у батьківському домі. Під підозрою опинився друг родини, який напередодні приїхав погостювати зі столиці.

Поліція повідомлила, що близько опівдня у будинку, де живе малюк, його поранив гість батька – військовослужбовець із Києва. Він був зі зброєю, і начебто хизувався нею. Поруч у той момент було двоє дітей, окрім постраждалого хлопчика був ще його брат-близнюк.

«У вказаному будинку, і де проживала дитина, батько разом зі своїм товаришем, який приїхав з Києва, розпивали спиртні напої. В ході необережного поводження зі зброєю дитина і зазнала вогневі поранення», – розповів начальник ГУНП у Житомирській області Юрій Олійник.

Після поранення військовий на власному авто відвіз дитину до лікарні. Спочатку він казав слідчим, що дитину поранили біля річки, після перевірки ця версія не підтвердилась і слідчі вже у будинку почали проводити обшуки. У машині військового знайшли цілий арсенал зброї. За неофіційною інформацією, підозрюваний - полковник головного розвідуправління. У поліції цю інформацію не підтверджують, але і не спростовують.

«Проведеними невідкладними обшуками з вказаного автомобіля було вилучено зброї і боєприпаси: автомат Калашнікова – 2 штуки, пістолет «Форд»-17 – один, боєприпаси біля 100 одиниць, РПГ-26 – 3 штук і РПГ– 22 – 2 штуки, також міни направленої дії. Це полковник, діючий військовослужбовець», – додають в поліції.

Чоловіка затримали, йому вже оголосили про підозру.Тим часом стан потерпілого хлопчика такий, що сьогодні, щойно дозволять медики, малого мають санавіацією переправити до столичного «Охматдиту». Зараз вирішуються усі організаційні питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Х. рой Показати IP 13 Липня 2021 15:27
То все трофеї добуті в ахрессора.
Х.роям сала.... Показати IP 13 Липня 2021 16:55
І віз здавати місцевим копам, ще й бумажка буде їм же написана
Анонім до Х.роям сала.... Показати IP 14 Липня 2021 22:46
І премію дадуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus