USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

СБУ знешкодила злочинне угруповання, яке діяло у Києві під виглядом добробату

17 Червня 2022 23:03
У ході спецоперації в Києві Служба безпеки знешкодила організоване злочинне угруповання, яке діяло під прикриттям добровольчого формування.

Встановлено, що до складу банди входило п’ять осіб різних національностей. Їхньою діяльністю з території рф керував уродженець Дагестану, підконтрольний представникам російських спецслужб, повідомляє СБУ.

Для маскування злочинної діяльності учасники банди влаштувалися до лав добровольчого батальйону одного з районів столиці. Використовуючи документи підставних осіб, вони отримали в підрозділі автоматичну зброю, яку згодом переховували за місцями проживання.

У зловмисників вилучено цілий арсенал зброї, зокрема 29 автоматів Калашникова, 1,2 кг вибухівки та бойові гранати.
За даними слідства, викрадені автомати зловмисники планували використовувати для дестабілізації обстановки в регіоні.

Під час слідчих дій правоохоронці також виявили гранатомет, кулемет РПК, два бойові пістолети ТТ і Glock-17, понад тисячу набоїв різного калібру. Вилучену зброю скеровано на експертизу.

Наразі повідомлено про підозру одному з активних учасників банди. Вирішують питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності інших учасників банди та осіб, причетних до неї.

Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Znovu Показати IP 18 Червня 2022 03:24
Churbani. Robyty ne hochut.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus